Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Hans Elzinga
Nieuwkoop
02-05-2024
Zeer tevreden.

Return on Energy heeft bij mij de zonnepanelen geïnstalleerd naar volle tevredenheid. Alle afspraken zijn nagekomen en alles functioneert perfect.

G.M.Heijboer
Oud Vossemeer
26-09-2023
Zeer tevreden over voorbereiding / uitvoering

De uitleg van de vertegenwoordiger heeft ons besluit om voor deze partij te gaan zeker positief beïnvloed. Duidelijk, uitgebreid met vermelden van aandachtspunten.
Over de uitvoering niets dan lof. Vakkundig, netjes en veilig werken, goed afgeleverd.
Een partij die we zeker aanbevelen.

Steffan van Duffelen
Rotterdam
11-05-2023
Onprofessioneel, kies een ander bedrijf!

Berekeningen en offertes kloppen niet. De technische afdeling berekend aan de hand van afmetingen hoeveel panelen er op het dak passen, maar zitten er compleet naast. Het dak was is aanbouw en had ik groter willen maken als ik had geweten dat het nodig was. Nu heb ik slechts 6 panelen op het dak. Geen compensatie mogelijk, maar uiteindelijk kwam er wel een verontschuldiging.

Daarnaast worden offertes niet gespecificeerd waardoor het niet zichtbaar was dat er extra kosten werden gefactureerd: een hoogwerker die er niet een aan te pas is gekomen.

***voor de hoogwerker heb ik inderdaad een creditnota ontvangen. Echter kreeg in eerste instantie een eindfactuur zonder specificaties onder m’n neus gedrukt en is er na herhaaldelijk verzoek om nader te specificeren gebleken dat er onterecht extra kosten in rekening waren gebracht.***

Mails bleven soms weken onbeantwoord. Enkele keren werd er ook geen actie ondernomen nadat het telefonisch wel wat toegezegd.

Kortom, geen aanrader!

Reactie:

Beste Steffan

Bedankt voor jouw reactie. We nemen jouw feedback zeker mee om onze dienstverlening te optimaliseren.

Onze offertes zijn totaaloffertes. We houden rekening met alle mogelijke kosten tijdens de installatie. Indien bepaalde zaken tijdens de installatie niet nodig blijken, zoals een hoogtewerker, wordt dit verrekend bij de eindfactuur of in jouw geval via een creditnota.

Bij verdere vragen kan je ons steeds bereiken via info@mrgroup.nl.

Met vriendelijke groeten

Team MR Solar

F wiepking
Capelle aan den ijssel
11-05-2023
Zeer tevreden


De monteurs hebben netjes gewerkt binnen en buiten
Binnen de electra kabel uit het zicht
Weggewerkt

Reactie:

Beste

Heel erg bedankt voor jouw feedback!

Zonnige groeten

MR Solar

John van Vugt
Dongen
11-05-2023
Professioneel bedrijf met vakkundig personeel

MR-group is eerst de situatie ter plaatse komen bekijken ( dak en meterkast) en heeft met ons de diverse mogelijkheden doorgesproken. Daarop ontvingen we snel een offerte voor 18 zonnepalen en het compleet vervangen van de meterkast-installatie. Na opdracht (een aanbetaling was niet nodig) kregen we een geschatte levertijd. Ruim binnen die periode werd met de installatie gestart en ook dezelfde dag compleet opgeleverd. Veertien dagen daarna ontvingen we de rekening met het verzoek om te betalen. Wij zijn blij dat we voor MR-group hebben gekozen en hebben dat ook uitgedragen naar vrienden en familie. Een vriend van ons is daarop ook snel met MR-group in zee gegaan en hij heeft ook niets dan lof over dit bedrijf.

Reactie:

Dag John

Heel erg bedankt voor jouw feedback!

Zonnige groeten

MR Solar

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media