Navito Energy Solutions Dwingelo

Navito is sinds 20011 actief in zonnepanelen installaties. Inmiddels heeft Navito ruim 500 installaties geplaatst met de solaredge oplossing. Daarnaast is Navito een gecertificeerd solaredge installateur. Sinds 2020 heeft Navito een tweede vestiging in Nederland om het succes te kunnen borgen. En niet geheel onbelangrijk, Navito is aangesloten bij de stichting Garantiefonds Zonne-energie (SGZE), zodat u altijd de beste garanties heeft en deze ook gewaarborgd zijn.
  • Navito Energy Solutions Dwingelo

    5 beoordelingen
  • Adres
    Nijverheidsweg 10A
    7991CZ Dwingeloo
  • navito.nl

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Egbert
Dalfsen
10-11-2022
Correcte en snelle offerte

Ter plekke de zaak beoordeeld en een plan opgesteld. Daarna de prijs berekend die goed concurerend is. Kunnen in januari 2023 al installeren en dat is super vlot!

Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
Snel, modern, niet te duur

Bedrijf reageert adequaat, komt op locatie om wensen en mogelijkheden te bespreken en offreert ter plaatse. Gebruikt moderne panelen van 420 wp. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Korte doorlooptijd.

Wever
Meppel
06-10-2022
Zeer tevreden

Vakkundig en netjes geplaatst

Pascal Markusse
Coevorden
03-10-2022
Netjes afgehandeld en snel geschakeld bij teg

Ze doen goed werk en toen bleek dat het legplan in praktijk niet bleek te passen werd er snel een nieuw plan bedacht en toen ik er ineens een paar panelen bij wou hebben werd dat dezelfde dag nog geregeld.

Gewoon netjes en goed bedrijf met goede service

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media