Navito Energy Solutions Dwingelo

Navito is sinds 20011 actief in zonnepanelen installaties. Inmiddels heeft Navito ruim 500 installaties geplaatst met de solaredge oplossing. Daarnaast is Navito een gecertificeerd solaredge installateur. Sinds 2020 heeft Navito een tweede vestiging in Nederland om het succes te kunnen borgen. En niet geheel onbelangrijk, Navito is aangesloten bij de stichting Garantiefonds Zonne-energie (SGZE), zodat u altijd de beste garanties heeft en deze ook gewaarborgd zijn.
  • Navito Energy Solutions Dwingelo

    7 beoordelingen
  • Adres
    Nijverheidsweg 10A
    7991CZ Dwingeloo
  • navito.nl

Foto's

Beoordelingen (7)

Beoordeling schrijven
M.Brinkman
IJhorst
25-04-2024
Goed tevreden

Komt afspraken na, netjes gewerkt en alles in overleg

Mathijs Slomp
Ruinerwold
24-04-2023
Top service, zelf na anderhalf jaar

Sander heeft zowel bij ons als mijn ouders super werk afgeleverd. Ik wilde graag een partner voor zonnepanelen en een laadpaal. Dat was geen probleem. Hij heeft alles incl backoffice van de laadpaal geregeld. Communicatie liep goed, snel en vertrouwd.

Na anderhalf jaar ging mijn laadpaal stuk. Ondanks dat hij niet zijn (en mijn) schuld was verzorgde hij volledig de reparatie! Echt grote klasse.

Ik heb navito, en in het bijzonder Sander, al mij meerdere vrienden succesvol aangeraden.

Egbert
Dalfsen
10-11-2022
Correcte en snelle offerte

Ter plekke de zaak beoordeeld en een plan opgesteld. Daarna de prijs berekend die goed concurerend is. Kunnen in januari 2023 al installeren en dat is super vlot!

Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
Snel, modern, niet te duur

Bedrijf reageert adequaat, komt op locatie om wensen en mogelijkheden te bespreken en offreert ter plaatse. Gebruikt moderne panelen van 420 wp. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Korte doorlooptijd.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media