Otera

Otera - Uw partner voor woningverduurzaming! Bij Otera zijn we gepassioneerd over het creëren van duurzame oplossingen voor woningen. We streven ernaar om energie-efficiëntie te optimaliseren met behulp van geavanceerde methoden voor verwarming, energieopwekking en diverse duurzame technologieën die de levenskwaliteit verbeteren en tegelijkertijd het milieu beschermen.

Onze benadering van woningverduurzaming omvat een breed scala aan diensten, waaronder het installeren van hoogrendement verwarmingssystemen, zoals warmtepompen en zonneboilers. We geloven dat het optimaliseren van de energie-efficiëntie van uw woning niet alleen uw energierekening verlaagt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Daarnaast bieden we advies en begeleiding bij het implementeren van energiebesparende maatregelen, zoals isolatieverbeteringen, zonnepanelen en slimme energiebeheersystemen. Door samen te werken met u, streven we ernaar om uw woning te transformeren tot een comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving waar u trots op kunt zijn.

Bij Otera zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het eerste adviesgesprek tot de daadwerkelijke implementatie en opvolging van de verduurzamingsmaatregelen.

Kies voor Otera en zet vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst voor uw woning en het milieu!
  • Otera

    4 beoordelingen
  • Adres
    De Droogmakerij 73K
    1851LX Heiloo
  • www.otera.nl

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Adrie
Oudeschild
31-05-2024
Net tevreden.

De personen werkte goed, ze konden geen Nederlands helaas. En eigenlijk ook geen Engels dus handen werk, niet prettig. Maar wel goed werk.

Ina Epping
Abbekerk
05-08-2023
Zeer tevreden

Vriendelijke mannen, goede prijs en snelle service!

Gerrit en Karin Jongeneel
Wormerveer
26-06-2023
Zeer tevreden! Heel netjes.

Fantastisch. Ze nemen snel contant op. Komen langs en geven een eerlijk advies. Ze konden snel leggen. En zeer bekwame, bescheiden en aardige mensen die we hebben ontmoet. Vanaf het eerste contact t/m de afhandeling. Bedankt Otera. We wensen jullie nog veel mooie projecten en blije mensen toe.

Dan Oussoren
Uithoorn
19-06-2023
Heel tevreden

Zeer goed bedrijf. Komen afspraken na en duidelijke communicatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media