Power Solution Elektrotechniek

PSE is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en alle elektra werkzaamheden. Wij geloven dat zonne-energie de toekomst is en willen graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Daarom bieden wij onze klanten hoogwaardige zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen installaties aan, waardoor ze kunnen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Onze ervaren en deskundige installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en zorgen ervoor dat de klant tevreden is met het resultaat.


  • Power Solution Elektrotechniek

    9 beoordelingen
  • Adres
    Couperuslaan 78
    4873LR Etten-Leur
  • power-solution.nl

Foto's

Beoordelingen (9)

Beoordeling schrijven
Akram H
Roosendaal
25-01-2024
Top Service en snel ook!

Heren kwamen hun afspraken netjes na, daar hou ik van. Van te voren precies duidelijk gemaakt op papier hoe het in zn werk gaat en achteraf was alles precies verlopen zoals afgesproken. Dik tevreden met mijn panelen. Al met al beste service gekregen van deze top mannen en dit allemaal in korte tijd dus geen lange periode’s wachten bij deze Kerels! 5⭐️ zeker op zn plaats!

Brian
Roosendaal
21-01-2024
Zeer tevreden

Ik raad ze echt aan, resultaat was top goede service ook. En daarnaast hele aardige en vriendelijke mensen gaan zorgvuldig met hun opdrachten om!

Rick nadal
Roosendaal
21-01-2024
Zeer tevreden en vriendelijk.

Behandeld je als je beste vriend, het werk is netjes en keurig binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

Nieuwe offertes zijn al de deur uit.

5 ⭐️ dik verdiend

Matthew H.
Roosendaal
21-01-2024
Zeer tevreden!

Een offerte aangevraagd en vrijwel binnen de 24uur een reactie ontvangen, Service uitstekend en snel geholpen. Zeker een aanrader!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media