ProEnergie

ProEnergie richt zich op de levering en installatie van zonnepanelen in heel Nederland. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot duurzame energie en daarom maken wij zonnepanelen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben in de branche en zich bezighouden met alles van advies, installatie, onderhoud en monitoring.
Maak de stap naar duurzame energie en investeer in zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vrijblijvende offerte aan te vragen. Laten we samenwerken aan een groene toekomst!

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Gerrit Brinkman
Wierden
21-05-2024
Tevreden.

Ik kan uit eigen ervaring dit bedrijf aanbevelen. De verkoper heeft kennis van zake en komt met goed advies. In elk project komen kleine probleempjes voor, zo ook bij ons, deze worden echter adequaat aangepakt en opgelost. Ik ben tevreden over de geleverde werkzaamheden en zou een soortgelijk project zo opnieuw met deze installateur uitvoeren.

Henk
Wapenveld
16-05-2024
Zeer tevreden 😊

De jongens waren zeer correct,afspraken na gekomenen heel netjes werk geleverd in goed overleg!

Wybe Kram
Almelo
13-11-2023
Top Bedrijf!

Heel erg tevreden met proEnergie.
Vanaf het eerste moment dat we mekaar spraken gelijk een goed gevoel bij hun. Gaven gelijk advies en wat tips mee. En het belangrijkste vond ik dat panelen zorgvuldig op het dak gelegd werden en de kabels mooi weg gewerkt werden. Al met al heel tevreden.

Mark
Almelo
13-11-2023
Zeer tevreden!

Vorig jaar ProEnergie benadert over eventuele mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen op onze woning. Duidelijke uitleg en advies gekregen! Nauwelijks moeten wachten tot de uiteindelijke plaatsing. Zeer tevreden over het uiteindelijke rendement van de zonnepanelen en de service van het bedrijf!!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media