Profi Kozijnen BV

Profi kozijnen is uw professionele en betrouwbare partner voor hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en gevelbekleding. U kunt bij ons als particulier terecht, maar ook voor zakelijke nieuwbouw- en renovatieprojecten in Nederland, waarbij duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan.

Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren, zodat uw huis duurzamer en mooier wordt. En u hoeft nooit meer te schilderen. Nederland bekijkt kunststof met een kritische blik, en terecht. De povere plastic-look uit de pioniersjaren van de kunststof is absoluut verleden tijd. Dankzij innovatieve ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en uitstraling, zijn de producten van Profi kozijnen zowel solide als smaakvol. Deze zijn perfect af te stemmen op de stijl van uw woning, van een moderne look tot een nostalgische uitstraling.

Vermooizamen
Wij staan voor mooi duurzaam wonen. Dit vertalen wij in ons totaalconcept ‘Vermooizamen’. Met ons totaalconcept staan wij voor het smaakvol renoveren van uw woning, bedrijfspand of publieke ruimte van A tot Z op duurzame wijze. Wij werken te allen tijde op een verantwoorde wijze, in een combinatie waar wooncomfort, energiebesparing, veiligheid, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

Uw duurzame partner
Profi Kozijnen heeft gedegen ervaring in de kunststofbranche en staat voor duidelijke afspraken. Wij gaan voor topkwaliteit, hebben oog voor detail en gevoel voor design. Alles moet kloppen. Wij combineren visie, ervaring en vakmanschap. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Profi Kozijnen werkt volgens het Profi 5 stappenplan.

Ons team
‘Mooi’ en ‘samen’ zijn woorden die ook betrekking hebben op ons personeelsbeleid. We willen dicht bij de mens ondernemen. We werken met gemotiveerde collega’s, die ruimte, vrijheid en waardering wensen. Daarom hebben wij Profi-leren geïntroduceerd: personeel theoretisch én praktisch opleiden, dat is een belangrijk onderdeel van onze filosofie om iets terug te geven. We vinden het belangrijk dat collega’s leergierig zijn en het plezier behouden in hun werk. Daarom denken wij bijvoorbeeld ook mee over de reistijden.
  • Profi Kozijnen BV

    0 beoordelingen
  • Adres
    Ingenieur Schiffstraat 25
    7547RE Enschede
  • www.profikozijnen.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Profi Kozijnen BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media