Qubiqs BV

Om tot een gedegen advies te kunnen komen willen wij de woning(en) waar het om gaat altijd zien. Tenslotte is iedere situatie anders. Los van een uitgebreide inspectie controleren wij bouwkundige en technische elementen, zoals de staat van de buiten- en binnenmuren en checken we waar nodig de dikte van de spouw. Als we samen tot een overeenstemming komen over hoe we een woning willen isoleren, dan is dat binnen een dag geregeld, zonder dat het hele huis op z’n kop staat én – ook niet onbelangrijk – zonder rommel.

Als Qubiqs garanderen we overigens niet alleen het rendement, maar ook de specifieke producteigenschappen van de door ons toegepaste materialen. Vandaar dat wij op al onze isolatieoplossingen 10 jaar garantie geven.
  • Qubiqs BV

    5 beoordelingen
  • Adres
    Schansweg 14A
    5758RH Neerkant
  • qubiqs.nl

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Golsteijn
Susteren
05-01-2023
Zeer tevreden

Vriendelijke jongeman die heel eerlijk vertelde dat er voldoende isolatie in de muur zat. Als hij had verteld dat er isolatie bij moest had ik dat ook gelooft aangezien ik er geen verstand van heb.

Dea van Egmond
Maasbracht
19-12-2022
Afspraak oké

Sympathieke medewerker Marc de Fever. Nu in afwachting tot er tijd is om de spouwmuur te isoleren, hopelijk snel. Daar kan ik uiteraard nog niet over oordelen.

Geert Geraedts
Reuver
28-09-2022
Zeer tevreden

Hebben netjes gewerkt.
Vriendelijk personeel
Airco tikt soms bij gebruik. Is soms irritant.

L.Bal
Oosterhout
07-09-2022
Uitstekende keuze voor dit bedrijf!

Voorlichting heel duidelijk, uitvoering door vaklui, goede verhouding prijs kwaliteit, blij met het resultaat!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media