RegioIsolatie B.V.

RegioIsolatie, uw isolatieadviseur!
Wij zijn RegioIsolatie, een landelijk opererend isolatiebedrijf met meer dan 100 isolatie professionals verspreid over heel Nederland. Een vast team van isoleerders met een vast contract en een nette CAO. Elke dag helpen wij mensen met het besparen op de eigen energierekening en maken we Nederland een stukje duurzamer.

Isolatie door heel Nederland
Wij isoleren woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren. Wij kiezen daarbij voor de hoogste kwaliteit en het beste advies. In elke regio hebben wij een adviseur met gerichte kennis van isolatie en de gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen in uw regio. Een gesprek met onze lokale adviseur geeft snel een helder beeld over de mogelijkheden van isolatie, subsidies en besparingen voor uw woning. U kunt hiernaast heel simpel een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs aanvragen.

Gecertificeerde isolatie
Wij werken uitsluitend met de beste isolatieproducten die beschikbaar zijn in de markt. Doordat wij werken met verschillende fabrikanten is het voor ons mogelijk u onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten in isolatie voor uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best mogelijke oplossing voor uw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Onne Knol
Spijk gn
04-10-2022
Zeer tevreden, goed benaderbaar

Zeer tevreden, aangename ervaring!

Jan Schreurs
Hoogeveen
18-08-2022
Zéér te vreden

Zeer tevreden

H.Berghuis
Farmsum
18-08-2022
Teleurgesteld in na komen van afspraken.

Geur uit mijn keukenkastje, na meermalen bellen worden afspraken niet nagekomen en nog steeds niet opgelost..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media