Renovatie direct

Wij van Renovatiedirect B.V. zijn de partij bij uitstek voor het produceren, leveren en monteren van kunststof producten aan uw woning.
Naast kunststof kozijnen voorzien wij uw woning ook van nieuwe kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Al onze kozijnen en deuren worden standaard afgeleverd met HR++ isolerend glas. Daarom staan wij met ons product garant voor duurzaamheid, kwaliteit, en een onderhoudsvrije woning!

De prijzen die wij hanteren voor onze kunststof producten kunnen wij voor u aan huis berekenen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kost u hoogstens een kop koffie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Laat dan uw gegevens achter, of neem contact op middels 036 – 4100 200.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Hans wessels
Apeldoorn
28-03-2023
Zeer tevreden

Zeer tevreden! Na een goed adviesgesprek de papieren ondertekend. Na inmeten is alles snel in productie genomen. Ook de installatie was snel en erg netjes. Hier zouden anderen echt een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik kan het weten, want mijn vorige woning is door een andere partij niet zo goed verlopen. Renovatiedirect is een dikke aanrader!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media