Renovatie Totaal B.V.

Renovatie Totaal is opgericht door specialisten in meerdere technische vakgebieden en een groene geest. Zo verzorgen wij dagelijks meerdere isolaties en verwarming installaties in heel het land. Dagelijks zorgen wij ervoor dat Nederland weer een stukje groener word. Dit doen wij met trots en passie.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs die u zullen verbazen met de vele mogelijkheden.

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Van os
Haarlem
12-10-2022
Zeer tevreden

Vriendelijke ijverige jongemannen die snel en netjes hebben ge werkt. Ook het stoepje van de buren schoongemaakt na de werkzaamheden. Bravo.

Bert Vivie
LEUSDEN
10-10-2022
Niet deskundig

Firma vond het voor een huis uit 1985 niet nodig om langs te komen, terwijl algemeen bekend is dat er toen alleen nog met een dunne laag glaswol in de spouw werd gewerkt.
Gemiste kans

Thomas McNeill
Vinkeveen
10-10-2022
Professioneel, snel, integer

Idereen denkt mee en zet de klant centraal door het hele proces - aanrader

Leo Goossens
Zwanenburg
23-08-2022
Zeer deskundig en tevreden

Advies over meerdere isolatiemogelijkheden gekregen. Goed advies, niet direct overgenomen. Na uitvoering spouwmuurisolatie ook vloerisolatie aangevraagd. Besloten om dit nu ook door Renovatie Totaal uit te laten voeren. TOP..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media