Renovatie Totaal B.V.

Renovatie Totaal is opgericht door specialisten met een groene geest. Wij leggen onze focus op het verduurzamen van woningen door verschillende vormen van isolatie toe te passen. Zo verzorgen wij dagelijks vloer-, spouwmuur- en dakisolaties.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
A
Angenent
14-02-2023
Zeer ontevreden

Daags voor de afspraak een herinnering gekregen dat ik een afspraak had, de dag daar opvolgend is niemand op de tijd van afspraak op komen dagen en zelfs geen verontschuldigen gekregen!!! De hele dag thuis gebleven maar helemaal niemand op komen dagen, heel frustrerend, en ik zal zeker jullie bedrijf niet aanbevelen… het lijkt me me zeer op z ‘n plaats om daarop een reactie te geven???

Van os
Haarlem
12-10-2022
Zeer tevreden

Vriendelijke ijverige jongemannen die snel en netjes hebben ge werkt. Ook het stoepje van de buren schoongemaakt na de werkzaamheden. Bravo.

Bert Vivie
LEUSDEN
10-10-2022
Niet deskundig

Firma vond het voor een huis uit 1985 niet nodig om langs te komen, terwijl algemeen bekend is dat er toen alleen nog met een dunne laag glaswol in de spouw werd gewerkt.
Gemiste kans

Thomas McNeill
Vinkeveen
10-10-2022
Professioneel, snel, integer

Idereen denkt mee en zet de klant centraal door het hele proces - aanrader

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media