Rouwenhorst Isolatie

Rouwenhorst Isolatie BV is specialist in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren een begrip als het om het isoleren van uw woning gaat. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team is uiterst gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van verschillende soorten isolatie. Al onze werkzaamheden zijn gecertificeerd en worden gecontroleerd door Insula certificatie.

Rouwenhorst Isolatie BV werkt alleen met gerenommeerde producten zoals Knauf, Rockwool, Isover en thermoparels. Wij geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over het juiste materiaal bij uw woning.

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Arjan
Didam
13-03-2023
Slordig haastwerk en een enorme bende achterg

Het bedrijf kwam namens Isosun als onderaannemer. De werknemers kwamen klagend aan, hadden eigenlijk geen zin om te werken en bij het los doen van de wagen lag de straat al vol bolletjes. Tijdens het werk hebben ze ook enorm veel bolletjes geknoeid. Eén bende rondom huis en in de buurt. Opruimen is niet gedaan. We willen ook weten of de isolatie goed is gedaan. Na veel tijd kwam iemand warmte foto's maken, maar we wachten nu al een paar maanden op de foto's.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media