Smit Isolatie Groep

Over Smit Isolatie Groep
Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatieproducten en -technieken. Wij doen dit bij bestaande woningen en nieuwbouw woningen alsmede in de utilieteitsbouw.

Actief in heel Nederland
Ieder zijn vak op het gebied van na- isolatie of het aanbrengen van isolatietechnieken. Smit Isolatie Groep heeft zich dit vak de afgelopen 25 jaren meester gemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met landelijke uitvoering. Wij werken o.a. in opdracht van particulieren, woningbouwverenigingen, Ver. van eigenaren, bouwbedrijven, agrarische en industriele sector.

Maatwerkisolatie voor iedereen
De mogelijkheden op het gebied van na- isolatie zijn divers. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Het aanbrengen van na-isolatie is echt vakwerk, het isolatiemateriaal wordt met speciale apparatuur aangebracht. Een goed geisoleerde woning of bedrijfsgebouw is wel zo prettig om in te wonen en te werken. Het zorgt voor een juiste balans tussen binnen- en buitenklimaat. Isoleren is ook nog eens goed voor de portemonnee en het milieu. Voor het behalen van een maximaal rendement, kunt u het best een gespecialeerd na-isolatiebedrijf in schakelen. Smit Isolatie Groep werkt uitsluitend met KOMO-Procescertficaat producten.

Verzeker u van kwaliteit en deskundig advies
Bij Smit Isolatie Groep treft u adviseurs die samen met u kunnen kijken naar de isolatiemogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen en die van de woning. Onze adviseurs kunnen u ook tips geven over eventueel zelf te nemen maatregelen. Het isoleren van spouwmuren, daken en vloeren is echt specialistenwerk.

Gecertificeerd voor energiebesparingsproject Tûk wenjen
Smit Isolatie Groep is gecertificeerd voor het energiebesparingsproject Tûk wenjen van gemeente De Fryske Marren. Dit project stimuleert het energiezuiniger maken van uw woning, door aantrekkelijke subsidies. Smit Isolatie Groep helpt u graag voordelig uw woning te isoleren. Daardoor profiteert u van een besparing op uw energierekening en een comfortabelere leefomgeving.

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
Marjolein Postma
Norg
20-11-2023
Komen afspraken na en goede klachtafhandeling

Spouwmuurisolatie laten doen en na een tijdje toch vragen gesteld over de afwerking. Dit is door Smit Isolatie serieus opgepakt en er zijn afspraken gemaakt om alles in orde te maken zoals wij het wilden. Communicatie was transparant en de afspraken werden nagekomen. We zijn blij dat er nog bedrijven bestaan die naar de klant luistert, meedenkt en samen tot een oplossing kan komen. Soms kan er iets niet zo lopen als je zou willen, maar Smit heeft dit professioneel aangepakt. Vandaar deze 5 sterren!

Dirk Bakkenes
Den Helder
18-04-2021
nette af handeling

nette af handeling

R Zetstra
Grootegast
16-04-2021
Uitgevoerde werkzaamheden waren uiteindelijk nog

Uitgevoerde werkzaamheden waren uiteindelijk nog voordeliger dan in de offerte. De offerte zelf was al scherp geprijsd.

Jaap Scheringa
Schagen
06-04-2021
heel goed en snel gereageerd

heel goed en snel gereageerd door de vertegenwoordiger van Smit isolatie group ...
Eigenlijk is er toen al vrij snel een offerte opgesteld ...die bleek achteraf zo goed te zijn dat ik de andere afgebeld hebt, naja andere er was slechts 1 bedrijf die een vertegenwoordiger wilde sturen alleen zou dat in April zijn ...aangezien Smit al veeeel sneller reageerde met gewenst resultaat heb ik de andere af gebeld weet niet meer wie, twee andere isolatie bedrijven hebben mij gebeld maar verklaarde de klus niet aan te durven nemen, iets wat ik in voorgaande jaren ook door andere bedrijven te horen had gekregen, Smit echter durfde de klus wel aan, meette alles ter plekke op en in maart stond er een kleine vrachtauto voor de deur met korrels die in twee dagen tijd de boel keurig voor ons geregeld heeft, ook de rekening kwam op tijd aan en is dus ook op tijd betaald, inmiddels zit de isolatie er nu enkele weken in met erg goed resultaat, dus zeer tevreden, Hr Kaag ( vertegenwoordiger ) heeft prima werk verzet evenals de jongen die het uiteindelijke werk heeft gedaan, top ...

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media