Solar Bouw

Bespaar kosten met zonnepanelenen onze andere diensten

Wilt u besparen op uw vaste lasten? Dan zijn zonnepanelen een bijzonder goed idee. Niet voor niets stijgt het aantal huishoudens met zonnepanelen op het dak razendsnel. Zonne-energie is schoon en duurzaam, het levert een forse besparing op én uw woning stijgt met zonnepanelen in waarde. Maar ook met onze andere diensten kunt aanzienlijk besparen op uw vaste lasten, bijvoorbeeld met de installatie van een zonneboiler.
  • Solar Bouw

    3 beoordelingen
  • Adres
    Bijsterhuizen 2148
    6604LG Wijchen
  • www.solar-bouw.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Marjan Schreven
Groesbeek
01-03-2023
Super snel en vakkundig gelegd!!

Binnen 4 weken op het dak!!

Walt
Nijmegen
26-02-2023
Zeer tevreden, goede communicatie.

Het Solar-Bouw team heeft onze zonnepanelen uitgebreid met 6 extra panelen. In goed overleg gekozen voor een optimale plaatsing op het dak.
Klein storinkje werd snel verholpen. Daarnaast is er een Wallbox laadpaal geplaatst. Ook mooi geïnstaleerd. Zeer tevreden met de installatie.
Nu hopen op zonnige dagen en veel electrische kilometers.

Angelo Kastrop
Kranenburg
16-02-2023
zeer ontevreden

Bedrijf geeft aan ook zonnepanelen in Duitsland te kunnen plaatsen. Hebben naar hun zeggen een speciaal team klaarstaan die gecertificeerd is in Duitsland. Echter na talloze keren telefonisch contact gehad te hebben lukt het maar niet om een afspraak te maken. Telkens wordt aangeven dat er teruggebeld wordt maar komen de afspraak niet na. Hoe kun je nu zo'n bedrijf vertrouwen? Zou in ieder geval fijn zijn geweest als een vertegenwoordiger eens was langsgekomen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media