Solar Life

Door onze ervaring met de isolatie van woningen en kozijnen en de besparing op energie binnen de woningmarkt, was het een logische stap om verder te kijken naar andere bespaarmogelijkheden voor onze bestaande klantenkring.

We kwamen uit bij zonnepanelen en het viel ons op dat we met dit product nog meer voor de klant konden betekenen dan met isolatie en kozijnen. Met het oog op stijgende energieprijzen is het een ideaal middel om je energierekening naar beneden te krijgen en daarnaast ook nog bij te dragen aan een schoner milieu.

Zonnepanelen laten plaatsen lijkt een dure aangelegenheid maar in de realiteit is het één van de beste investeringen die je momenteel kan doen. Het rendement op spaargeld is historisch laag, maar op zonnepanelen blijft deze maar stijgen.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om zonnepanelen aan te schaffen hebben wij er voor gekozen deze aan te bieden zonder een investering. Door de verschillende belastingvoordelen is dit interessanter dan huren. Uiteraard kan de installatie ook meteen worden betaald maar door een ‘groene lening’ af te sluiten is dat niet noodzakelijk kortom;

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Derkjan
Arnhem
08-06-2023
Zeer ontevredenheid dit bedrijf

In 2017 zijn er bij ons 10 zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd. Sinds februari 2022 is er een omvormer kapot gegaan, en ben nog steeds bezig om dit opgelost te krijgen. Ook sinds dit probleem rapporteren er nog 9 omvormers niet of heel erg slecht. Ik ben er. U klaar mee. Ga nooit met dit bedrijf in zee. 25 jaar garantie op alles maar ze doen er niets aan als er iets mis is met het systeem.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media