Solar Noord Nederland

Solar Noord Nederland en adviesgroep Noord, een onafhankelijk opererend bedrijf wat zich bezighoudt in het landschap van de energielevering, van gas tot elektriciteit. Daar zijn heel wat obstakels in te vinden, als je weet welke kun je daar probleemloos je weg in vinden. Het ontdekken van de kleine lettertjes in een contract tot het teveel betalen voor hetgeen je verbruikt, alles komt op je pad en ga dan maar eens uitzoeken wat het beste is. Er bestaan meerdere adviesbureaus in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in energie. Veel van deze bedrijven zijn gefocust op een maximale winstrealisatie, waarbij deze organisaties vaak werken voor één energieleverancier. Klanten tekenen een contract waarbij zij honderden soms duizenden euro’s moeten betalen om er later van af te komen.

Wij kiezen ervoor om dit anders te doen… Sinds een aantal jaar zijn wij intensief in onderhandeling met 20 energieleveranciers op de markt. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de prijzen die u als klant betaalt per kWh en per m³ zo goedkoop mogelijk zijn. Daarnaast willen wij als bedrijf ervoor zorgen dat de klant niet opdraait voor de kosten die wij als adviesbureau maken. Hierdoor heeft u als klant geen verplichtingen naar ons toe en kost u ons adviesgesprek niets! Wij worden betaald door de energieleveranciers. Wij als Adviesbureau Noord geloven erin dat wanneer we samen dingen ondernemen, u (de klant) en wij er beter van worden!

Foto's

Solar Noord Nederland heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (41)

Beoordeling schrijven
J-Cazemier
Annen
01-06-2023
Zeer tevreden

De werkzaamheden, plaatsing zonnepanelen zijn naar alle tevredenheid door Uw mensen
keurig geplaatst en afgewerkt.
( dank daar voor.

Gea
Nieuwe Pekela
01-06-2023
Komen gemaakte afspraken niet na,

Monteur komt die meet , en zegt dit past niet . Heb je tekening met 9 panelen wordt niet gebeld door eigenaar hoe dit op te lossen . Heb 1 ster gegeven en dat is kog nrt 1 ster te veel. Ga hier niet mee in zee , een en al frustratie

Jeroen
Bourtange
30-05-2023
Zeer tevreden

Dik tevreden hoe het van A tot Z is verlopen. Netjes werk afgeleverd door de gebroeders.

Axel
Gasselternijveen
25-05-2023
klachtafhandeling ... doen ze niet aan

39 panelen geleverd , 40 betaald, (toezegging dat het verschil gecrediteerd gaat worden, niet dus ) schade aan dak en auto tijdens montage, we hebben al 4 maanden lekkage ; "onze verzekering gaat dat afhandelen"; niets meer gehoord.
... geen reactie op emails of telefoontjes.. niets

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media