Solar Noord Nederland

Solar Noord Nederland en adviesgroep Noord, een onafhankelijk opererend bedrijf wat zich bezighoudt in het landschap van de energielevering, van gas tot elektriciteit. Daar zijn heel wat obstakels in te vinden, als je weet welke kun je daar probleemloos je weg in vinden. Het ontdekken van de kleine lettertjes in een contract tot het teveel betalen voor hetgeen je verbruikt, alles komt op je pad en ga dan maar eens uitzoeken wat het beste is. Er bestaan meerdere adviesbureaus in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in energie. Veel van deze bedrijven zijn gefocust op een maximale winstrealisatie, waarbij deze organisaties vaak werken voor één energieleverancier. Klanten tekenen een contract waarbij zij honderden soms duizenden euro’s moeten betalen om er later van af te komen.

Wij kiezen ervoor om dit anders te doen… Sinds een aantal jaar zijn wij intensief in onderhandeling met 20 energieleveranciers op de markt. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de prijzen die u als klant betaalt per kWh en per m³ zo goedkoop mogelijk zijn. Daarnaast willen wij als bedrijf ervoor zorgen dat de klant niet opdraait voor de kosten die wij als adviesbureau maken. Hierdoor heeft u als klant geen verplichtingen naar ons toe en kost u ons adviesgesprek niets! Wij worden betaald door de energieleveranciers. Wij als Adviesbureau Noord geloven erin dat wanneer we samen dingen ondernemen, u (de klant) en wij er beter van worden!

Foto's

Solar Noord Nederland heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Melisa
Grootegast
18-09-2022
aardige en vriendelijke monteurs, netjes

zonnepanelen besteld, alles goed en netjes afgewerkt, zeer tevreden.

Kw
Nieuwe Pekela
17-09-2022
Gewoon humoristisch dat ze een bedrijf zijn.

Afgelopen April Mei een offerte aangevraagd.
Er kwam redelijk snel iemand kijken. Alles besproken, overal foto’s van gemaakt en ik zou een offerte krijgen op maat. Deze beviel wel en zou graag wat meer willen. Nou hier begon het al, bedrijf nooit bereikbaar, nog snel in reageren. Ik moet nu nog worden terug worden gebeld. Vervolgens na 4/5 week door de Secretaresse een nieuwe offerte laten aanmaken en deze getekend. Voor mijn andere vragen zou ik “noooit” worden terug gebeld. Intussen een datum gekregen en er zou iemand nog komen kijken omdat ( overal aangegeven en op de foto’s) een gebintedak betrof.
Uiteraard hoorde ik nooit weer wat, 40-60 keer gebeld( na 39 gestopt met tellen) nooit bereikbaar en nooit iemand gezien. Dag van montage Heey! We hebben iemand aan de lijn. We bellen u terug 😂. S’avond 19.50 de rekening( niet volgens afspraak of ik snapte er niks van) en de volgende dag.. wie weet hoelaat ze zouden komen. 8.15 komen ze aan. Rondje huis en tjaa meneer. Hier hebben we niet het juiste materiaal voor. En heel veilig word het ook niet. Goh, hiervoor zou iemand langs komen, en aanpassen was geen probleem als ze een keer de telefoon hadden opgenomen of waren wezen kijken. U word deze ochtend nog gebeld 😂 ja ze zeiden zelf al dat het een soepzootje was. Gedemonstreerd dat ze idd nooit opnemen. Na goed, hun weer bellen, JA ik word die dag gebeld. Je raad het al, ik heb 7x weer moeten bellen naar 3 nummers voor ik de juiste aan de telefoon had. Deze de eigenaar zou komen kijken. Prima. Dinsdags langs gekomen, binnen 3 minuten weer weg. Ik zei nog, morgen komt je monteur de meterkast vervangen etc. Dat was prima, en dat hij donderdag met de oplossing zou komen. Dit allemaal voorbereid, en tjaa geloof het of niet. Weer halve vrije dag( zitten op 2,5) geen monteur, telefoon word niet opgenomen. Dan denk je, we gaan het donderdag zien. En krijg je een debiel mailtje, we kunnen niet plaatsen op je dak, ivm materiaal en veiligheid. Tjaa dit wisten die amateurs in April! Met foto’s en de eerste die alles op kwam nemen! Vervolgens zetten ze ook nog binnen foto’s van je online zonder toestemming. Al met al! Ren hier gillend weg en neem 1 die wel waar maakt wat ze 4 maand beloven.

R. Reintsema
DELFZIJL
10-09-2022
zeer tevreden

Ondanks nogal wat tegenslagen prima uitgevoerd.
Zelfs einde werkzaamheden op zaterdag 21.30 uur.
Alles werk prima. En vriendelijk personeel.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media