Solar Noord Nederland

Solar Noord Nederland en adviesgroep Noord, een onafhankelijk opererend bedrijf wat zich bezighoudt in het landschap van de energielevering, van gas tot elektriciteit. Daar zijn heel wat obstakels in te vinden, als je weet welke kun je daar probleemloos je weg in vinden. Het ontdekken van de kleine lettertjes in een contract tot het teveel betalen voor hetgeen je verbruikt, alles komt op je pad en ga dan maar eens uitzoeken wat het beste is. Er bestaan meerdere adviesbureaus in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in energie. Veel van deze bedrijven zijn gefocust op een maximale winstrealisatie, waarbij deze organisaties vaak werken voor één energieleverancier. Klanten tekenen een contract waarbij zij honderden soms duizenden euro’s moeten betalen om er later van af te komen.

Wij kiezen ervoor om dit anders te doen… Sinds een aantal jaar zijn wij intensief in onderhandeling met 20 energieleveranciers op de markt. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de prijzen die u als klant betaalt per kWh en per m³ zo goedkoop mogelijk zijn. Daarnaast willen wij als bedrijf ervoor zorgen dat de klant niet opdraait voor de kosten die wij als adviesbureau maken. Hierdoor heeft u als klant geen verplichtingen naar ons toe en kost u ons adviesgesprek niets! Wij worden betaald door de energieleveranciers. Wij als Adviesbureau Noord geloven erin dat wanneer we samen dingen ondernemen, u (de klant) en wij er beter van worden!

Foto's

Solar Noord Nederland heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (72)

Beoordeling schrijven
Peter
Brouwer
10-01-2024
Zeer slecht

Dit bedrijf is één grote oplichtersbende. Ga hier beslist niet mee in zee

GP
Leeuwarden
10-01-2024
Zeer ontevreden

Niet aan te raden!! Begin 2023 zonnepanelen laten monteren op een plat dak. Eerst zou de monteur de bekabeling op de muur fatsoenlijke monteren. Hij moet nog komen. Nu na het eerste stormpje 1 plaat op de parkeerplaats en 3 los op het dak. Ander bedrijf ingeschakeld, het blijkt dat er geen ballast is gebruikt. Slechte uitvoering en communicatie

Maria
Groningen
09-01-2024
Ontevreden

Enige tijd geleden zonnepanelen laten plaatsen nu doet de omvormer het niet probeer het bedrijf te bellen en te mailen maar krijg geen contact me ze stel oplichters zijn het

Reactie:

wij hebben hier contact over gehad, dit is solar Noord te stadskanaal niet wij,

mvg

J. Beugeling
Gieten
08-12-2023
Zeer ontevreden

6 van de 10 geleverde full-black zonnepanelen vertonen veel blauwe/bruine vlekken. Er wordt aangegeven dat dit in de tijd verdwijnt, zo niet komt Solar Noord Nederland met een passende oplossing. Na meer dan een half jaar geen verbetering, maar ook geen oplossing.
- Slechte kwaliteit zonnepanelen
- Geen/ zeer slechte communicatie.
- Onjuiste informatie verstrekking.
- Geen adequate oplossing voor problemen
- Niet nakomen van gemaakte afspraken.

Commentaar op reactie:
Tientallen e-mails verstuurd, waarop geen (oplossing-gerichte) reactie; niets over zweet of vette vingers. Helaas kan ik hier geen foto's plaatsen, zodat duidelijk wordt dat die verkleuringen geen zweetdruppels, vette vingers zijn. Daarnaast laat onderstaande reactie zien: Solar Noord Nederland creëert een probleem en U lost het zelf maar op.

Reactie:

Wij hebben u aangegeven dat dit vet zweet ect wat onze monteurs betreft. Wij hebben ook aangegeven dat ze eventueel schoongemaakt moeten worden zo verdwijnen de vlekken. Hiervoor is wel speciaal materiaal voor nodig. Wij hebben het schoonmaken van zonnepanelen niet in ons assortiment. Wij zijn dagelijks van 09:00u tot 16:00 telefonisch bereikbaar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media