Solar Noord Nederland

Solar Noord Nederland en adviesgroep Noord, een onafhankelijk opererend bedrijf wat zich bezighoudt in het landschap van de energielevering, van gas tot elektriciteit. Daar zijn heel wat obstakels in te vinden, als je weet welke kun je daar probleemloos je weg in vinden. Het ontdekken van de kleine lettertjes in een contract tot het teveel betalen voor hetgeen je verbruikt, alles komt op je pad en ga dan maar eens uitzoeken wat het beste is. Er bestaan meerdere adviesbureaus in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in energie. Veel van deze bedrijven zijn gefocust op een maximale winstrealisatie, waarbij deze organisaties vaak werken voor één energieleverancier. Klanten tekenen een contract waarbij zij honderden soms duizenden euro’s moeten betalen om er later van af te komen.

Wij kiezen ervoor om dit anders te doen… Sinds een aantal jaar zijn wij intensief in onderhandeling met 20 energieleveranciers op de markt. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de prijzen die u als klant betaalt per kWh en per m³ zo goedkoop mogelijk zijn. Daarnaast willen wij als bedrijf ervoor zorgen dat de klant niet opdraait voor de kosten die wij als adviesbureau maken. Hierdoor heeft u als klant geen verplichtingen naar ons toe en kost u ons adviesgesprek niets! Wij worden betaald door de energieleveranciers. Wij als Adviesbureau Noord geloven erin dat wanneer we samen dingen ondernemen, u (de klant) en wij er beter van worden!

Foto's

Solar Noord Nederland heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (68)

Beoordeling schrijven
Bruins
Bad Nieuweschans
22-11-2023
Zeer vriendelijk en professionele vaklui

kundig en zeer vlot

De Vries
Langezwaag
13-10-2023
Zeer ontevreden

Verkeerde zonnepanelen geleverd, niet goed aangesloten, schade gemaakt en weigeren dat te betalen. Pas op voor dit bedrijf!

Rk
Assen
05-10-2023
SUPER TEVREDEN

Onwijs blij mee. Installateur denny levert perfect werk af. En denkt er goed mee. Goede aanwinst voor dit jonge bedrijf. Ze groeien en pakken naar onze mening de adviezen goed op. Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan

F. Snijders
Nieuw-Buinen
02-10-2023
Na 4 weken deden de zonnepanelen het!

4 weken moeten wachten totdat de zonnepanelen het deden! Werknemers moeten het maar oplossen bij de klanten. Werkgever vertikt het om klanten zelf terug te bellen, Jeroen Rijnberg is wel snel in het sturen van betalingsherinneringen, maar die worden pas helemaal voldaan bij het werken van de zonnepanelen natuurlijk!

Reactie:

goedemorgen meneer Snijders,

dit lag niet aan ons, maar aan het systeem van enphase, en wij moesten wachten op antwoorden van Enphase, hierdoor konden wij helaas niet sneller handelen, al zouden we dat willen. enphase had veel tijd nodig om het hele systeem op afstand te kunnen doorlichten. dit is vervolgens ook met u telefonisch besproken.

met vriendelijke groet,

solar noord nederland

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media