Solar2Led BV

Solar2Led heeft een jarenlange ervaring op het gebied van elektrische energieoplossingen en bouwconstructies en daardoor zijn we uw beste partner in het zoeken naar uw specifieke energiebehoefte en de eventuele installatie daarvan.

Wij staan ingeschreven vanaf begin 2012 en zijn daarvoor al jaren bezig geweest in de ontwikkeling van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen.

Solar2Led werkt enkel en alleen met eigen elektromonteurs en installatieteams. Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 40 werknemers. U heeft tijdens het gehele traject maar één aanspreekpartner. Dit voorkomt miscommunicatie. Doordat er bij Solar2Led geen partijen tussen zitten kan Solar2Led u een scherpe prijs aanbieden!

Wij verzorgen het hele traject voor u. Onze experts kunnen u adviseren in materiaalkeuze en montagemogelijkheden. Solar2Led kan alle materialen en benodigdheden leveren en onze installatie-experts kunnen dat vervolgens perfect in uw woning of pand installeren. Onze BTW-afdeling zorgt daarna voor een vlekkeloze btw-teruggave.

We kunnen op de volgende manieren bijdragen in uw energiebesparing:

✓ Volledige installaties zonnepanelen, werkend aangesloten
✓ Doe-het-zelfpakketten zonnepanelen
✓ Omvormers
✓ Bevestigingsmaterialen

Wij zorgen dat u tevreden bent en blijft na ons vertrek. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als er achteraf nog vragen zijn. Onze eigen servicedienst kan snel en alert reageren.

Solar2Led werkt met de beste materialen en daardoor kunnen wij u zeer goede garantievoorwaarden bieden. Doordat Solar2Led aangesloten is bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is dit een harde garantie.
  • Solar2Led BV

    2 beoordelingen
  • Adres
    Hogelandseweg 40
    6545AC Nijmegen
  • www.solar2led.nl

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
J.F. Caneel Caneel
Tiel
02-06-2021
De panelen moeten nog geplaatst

De panelen moeten nog geplaatst en derhalve kan de beoordeling nog niet volledig worden gegeven.

Wim jans
Boxmeer
16-10-2020
keurig gemonteerd scherpe prijs

keurig gemonteerd scherpe prijs

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media