Solarpas Nederland BV

Solarpas levert services in de verduurzaming aan zowel particulieren en grootzakelijke klanten. Vanuit het hoofdkantoor in Ede worden zeven landelijk verdeelde depots aangestuurd. Ieder depot is haar eigen profit-unit en heeft haar eigen regio. Zo spreken onze adviseurs de taal van de regio, hebben de installateurs korte aanrijtijden en heeft u als eindgebruiker uiteindelijk een zeer snelle levertijd.

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen.
  • Solarpas Nederland BV

    5 beoordelingen
  • Adres
    Celsiusstraat 42
    6716BZ Ede
  • www.solarpas.nl

Foto's

Beoordelingen (5)

Beoordeling schrijven
Frankvoort
Lelystad
10-10-2022
Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na.

Ik heb nog nooit zo'n stelletje 'cowboys' meegemaakt! Reageren niet op afspraken, niet op mails, telefonisch niet te bereiken. Je weet nooit met wie je vandoen hebt! Ben 20 juni met de heren in zee gegaan. Het is nu half oktober en nog is alles niet afgerond! Heb met een officiële ingebrekestelling moeten dreigen voordat ik de panelen eindelijk kreeg. Of ze weren weet ik niet want ik wacht al weken op de monitoring app. Kortom: heel ver uit de buurt blijven bij dit bedrijf!!

M.Nobel
Gouda
03-10-2022
zeer tevreden

Heeft in opdracht van Zonduurzaam de complete installatie verzorgd.

Behari
Almere
21-08-2022
Ontevreden; komt gemaakte afspraken niet na.

We hebben zeer goede gesprekken gehad over de offerte met de adviseur. Echter door de interne problemen bij Solarpas konden ze hun beloftes niet nakomen. Na meerdere verschuivingen van de datum voor de plaatsing bleek ook nog op de dag van de plaatsing dat de monteur andere panelen en omvormer mee had dan wat er in de offerte stond. Om nog meer vertragingen te voorkomen hebben we besloten om de plaatsing toch door te laten gaan.
Wat ook zeer vervelend was dat je zelf overal achteraan moest gaan om alles in goede banen te leiden.
We hebben ook zelf aangeven dat we een compensatie wilden omdat alles zo rommelig en hectisch verlopen was. Hiervoor hadden ze uiteraard begrip voor.
Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen. Ik denk als Solarpas weer alles op een rijtje heeft dat ze wel weer in staat zijn om goede service te kunnen bieden.

Martin Gouw
Deventer
18-08-2022
Solarpas levert en lost op.

Solarpas heeft een grote installatie van 50 panelen op een VVE dak boven mijn bedrijf geplaatst.
De hieraan gestelde eisen zijn hoog, en Solarpas heeft hier ervaring mee. Ze laten achteraf altijd een scope12 keuring uitvoeren en leveren zodoende een veilige installatie op.
In deze markt onder de huidige omstandigheden zit het wel eens tegen met leverbaarheid van bepaalde onderdelen van de installatie, maar toch spelen ze het klaar om oplossingen te vinden. In mijn geval 2 upgrades die substantieel waren, maar die mij niets extra hebben gekost.
Goede ervaring met de werkploegen en de directeur zelf die ook bereid is om in te springen en mee te denken.
Ik weet niet hoe het bij andere leveranciers ligt, maar Solarpas heeft voldoende aanvoer van materialen en heeft veel installatieploegen. Ik.lees dat veel bedrijven lange wachttijden hebben. Dat viel hier erg mee terwijl de panelen in juli 2022 zijn geplaatst.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media