SolarProf Nederland BV

De eigenaren van SolarProf houden zich reeds 20 jaar bezig met het verkleinen van de energievraag bij bestaande woningbouw. SolarProf heeft duizenden particuliere woningen voorzien van een zonnestroominstallatie, maar het installeert ook kleine tot middelgrote projecten voor VVE’s, sportverenigingen en het bedrijfsleven.

1. Duurzaam rendement
Energie besparen is goed, maar energie opwekken levert meer rendement op. Duurzaam opwekken met rendementen van 10% per jaar en meer. SolarProf is importeur en installateur van PV installaties voor residentieel gebruik.

2. Hoogwaardige producten
SolarProf werkt met Tier1 producenten. Dat zijn producenten die de hele keten van research, tot silicium, tot wafer en de assemblage van zonnepanelen zelf uitvoeren. Dit biedt garantie voor een duurzaam hoogwaardig zonnepaneel.

3. Professioneel advies
Een professioneel advies gaat altijd vooraf aan een juiste investering van uw geld. Tenslotte levert uw zonnepaneelsysteem voor 30 tot 40 jaar energie op. Voor u en voor het milieu is een optimaal rendement dan ideaal.

4. Ervaren installateurs
SolarProf werkt met ervaren en gecertificeerde installateurs. SolarProf is lid van de branchevereniging Holland Solar en is geregistreerd Solar Specialist en Solar Top Fitter. De monteurs hebben tevens het veiligheidscertificaat VCA.
  • SolarProf Nederland BV

    1 beoordeling
  • Adres
    Golf van Biskaje 4A-20
    3446CP Woerden
  • www.solarprof.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Fam de Kruif
Harmelen
21-12-2023
Zeer tevreden

Hier zijn 8 panelen neergelegd. Vlot en netjes gedaan.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media