Solease Management B.V.

Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.

Wij geloven dat een echt duur­zame econo­mie pas kan ontstaan als producten niet meer alleen verkocht, maar ook verhuurd kunnen worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt zal deze er namelijk voor zorgen dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft. Dit is bij zonnepanelen nog eens extra belangrijk, omdat ze een lange levensduur hebben en het voor een klant lastig is om aan­bieders en het materiaal te beoordelen.

Solease is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en winst maken niet als primair doel ziet, maar als middel om voort te blijven bestaan en duurzame impact te vergroten.
  • Solease Management B.V.

    0 beoordelingen
  • Adres
    Jaarbeursplein 22
    3521AP Utrecht
  • www.solease.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Solease Management B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media