SolEnergy

SolEnergy is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers voor de particuliere klant. Door het gebruik van hoogwaardige producten willen wij samen met u werken aan een beter en duurzaam milieu zodat de aankomende generaties ook van deze mooie planeet kunnen blijven genieten.

Met zorg hebben wij een compleet en duurzaam assortiment samengesteld.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken geven wij u tevens de keuze uit onderstaande pakketten.

Gold het beste systeem wat er is. DMEGC 320Wp full black panelen met Enphase micro omvormers en Solar Construct onderconstructie. Op dit systeem krijgt u 25 jaar garantie op alles wat op uw dak is geplaatst. Dus 25 jaar garantie op de panelen, micro omvormers en onderconstructie.


Silver DMEGC 320Wp full black panelen, SolarEdge omvormer en optimizers en onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op alles wat op uw dak is geplaatst. Dus 12 jaar garantie op de panelen, omvormer en onderconstructie en maar liefst 25 jaar productgarantie op de optimizers.


Bronze DMEGC panelen, een Hosola of SofarSolar omvormer en de onderconstructie van Solar Construct. U krijgt 12 jaar garantie op de panelen, 10 jaar garantie op de omvormer en 2 jaar montage garantie voor alles wat op uw dak is geplaatst.
  • SolEnergy

    1 beoordeling
  • Adres
    Gedeputeerde Laanweg 41d
    1619PB Andijk
  • www.solenergy.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Groen
Akersloot
27-10-2022
zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden komen afspraken na alles weer netjes achtergelaten.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media