Sungevity Nederland BV

Zonnestroom is zo opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig online en zo nauwkeurig, dat we zelfs je stroomproductie 10 jaar garanderen. Wij regelen alles voor je. Van het ontwerp tot de service tijdens de hele levensduur van je zonnesysteem. Zo heb je nergens omkijken naar. Waar je wél elk moment van de dag naar kunt kijken? Je energieverbruik. In één oogopslag zie je online hoeveel je opwekt en verbruikt. Handig!

Wij hebben een missie!
We hebben een missie en willen het liefst op alle geschikte daken groene energie opwekken. Daar gaan we samen met onze klanten voor. Wij combineren onze wereldwijde missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap. Door zelf ook te kiezen voor zonnepanelen doe jij ook volop mee.

De juiste keurmerken: Weet wat je op je dak haalt
Ons Zonnekeurmerk, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Niet zo standaard nog. Slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

Foto's

Beoordelingen

m aalders

18-12-2020 16:35

maar van één bedrijf een offerte ( sungevity )gekregen dan valt er weinig te vergelijken grtz menno ps van sungevity nix dan lof voor hun 👍🏻

Els Van Loo

15-06-2020 19:04

Voorbereiding prima.echter 15 juli komen de zonnepanelen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media