Sunleaves Solar B.V.

Wanneer u benieuwd bent wat zonnepanelen u kunnen opbrengen, dan bent u bij Sunleaves aan het juiste adres. Wij maken de aanschaf van zonnepanelen gemakkelijk voor u. Dit doen wij door het gehele zonnepanelenproject van A tot Z voor u te verzorgen. Het start met een persoonlijke offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur als aanspreekpunt welke u tijdens het gehele traject adviseert en begeleidt. Ook als u momenteel geen investering wilt doen bieden wij een aantrekkelijke financiering aan waarmee u direct vanaf de eerste maand bespaart. Met Sunleaves staat u er niet alleen voor, maar koopt u uw zonnepanelen installatie bij een ervaren en betrouwbare zonnepaneel installateur.
  • Sunleaves Solar B.V.

    3 beoordelingen
  • Adres
    Gasthuisgraaf 10
    6136KS Sittard
  • www.sunleaves.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Rob
Echt
16-05-2024
Monteurs waren erg goed en meedenkend. Keurig

Monteurs hebben keurig gewerkt, opgeruimd en zo optimaal mogelijk de panelen geplaatst. Erg tevreden.

De account-manager / schouw had beter gekund, dan was direct vastgesteld dat er maar plaats was voor 10 panelen ipv 12.

P.j.t van bastelaar
Eindhoven
28-09-2022
Komen afspraken niet na

Vergeten eerste schouwen,dan eerste dag zonnepanelen gelegd maar elektricien ziek,volgende dag andere elektricien gekomen kan niet aan de gang omdat bekabeling er niet ligt,weer nieuwe afspraak gemaakt voor 28 september (ochtend),zou dakteam en elektricien komen .....komt er niemand.....dus nu naast 1dag verlof en 2 x een halve dag verlof nog steeds geen werkende zonnepanelen......

Wim de Wit
Ysselsteyn
14-08-2022
Zeer tevreden.

Op 2 locaties zonnepanelen gelegd, afspraken worden goed na gekomen. Meterkast moest onverwacht toch aangepast worden. Binnen 5 dagen geregeld en zonnepanelen konden stroom opwekken. Goede monteurs en perfecte binnendienst, kende mijn situatie en speelde er snel op in. Complmenten!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media