Sunpowered Noord V.O.F.

Bij Sunpowered Noord zetten we ons in voor maatwerk. Een partij die kan bogen op een jarenlange ervaring in de installatiesector. Persoonlijk advies vinden we van groot belang. En plaatsing van de zonnepanelen gebeurt door gecertificeerde installateurs. Maar ook de afwerking van de panelen vinden we minstens zo belangrijk. We zorgen dat dit op een zo esthetisch mogelijke manier gebeurt: daar hebben we een scherp oog voor ontwikkeld. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Hellingshoek, type dakbedekking en ligging van je dak, het zijn factoren die vragen om een adviserende rol. Dat is een kolfje naar onze hand. De mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak brengen we graag in kaart, door tijdens een adviesgesprek goed te luisteren naar je wensen. Die wensen vertalen we naar een op maat gemaakte uitvoering. Zo kijken we welke panelen het beste bij jouw dak passen en hoeveel panelen er precies geplaatst kunnen worden.

Maar we doen meer. Nadat wij jouw dak op zijn geweest voor het installeren van de zonnepanelen, verdwijnen we niet van de radar. Voor vragen kun je nadertijd altijd bij ons terecht. Dit bekrachtigen we met een aantal garanties: 12 tot 25 jaar op de zonnepanelen en op de installatie. Op de omvormer is dit tussen de 10 en 25 jaar, afhankelijk van het systeem. Voor de opbrengstgarantie geldt 25 jaar. Dat zit altijd goed.

Foto's

Beoordelingen (12)

Beoordeling schrijven
J.J. Alarm
De Wijk
12-11-2022
Tevreden tit nu toe

Heb een offerte ontvangen en geaccepteerd. Plaatsing moet nog plaatsvinden.

R. Franken
Stadskanaal
12-11-2022
Toppertjes

Zeer tevreden ,adequaat personeel/installatie monteurs. Binnen 1 dag alles aangelegd.
Gelukje bovendien dat nog geen week na ons adviesgesprek de panelen al op ons dak lagen.

Harold Hoogeveen
Assen
13-10-2022
Zeer rommelig en onkundig bedrijf

Na akkoord en bevestiging datum gekregen te hebben , 3 x afgezegd. Gewijzigde legplannen die totaal niet uitgevoerd konden worden, nieuwe afspraak. Materiaal weer niet kompleet, geen werkschakeling tussen pv willen plaatsen . Waar vorige x wel gewoon 1 tussen moest. Zeer vreemd allemaal. Kabels zonder buis bevestigd aan gevel, vast gebonden aan regen afvoer. Montage werk 2 dagen voor 13 panelen(….). Dit alles ook eerlijk aangegeven waarna gezegd wordt dat klant kritisch is, kritisch wordt je vanzelf wanneer je aanvoelt en ziet dat het niet klopt.

Cor
Stadskanaal
07-10-2022
Tevreden

Account manager is heel bijzonder. Beetje te veel van alles.
Monteurs meer dan prima, vriendelijk goede uitleg

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media