Sunpowered Noord V.O.F.

Bij Sunpowered Noord zetten we ons in voor maatwerk. Een partij die kan bogen op een jarenlange ervaring in de installatiesector. Persoonlijk advies vinden we van groot belang. En plaatsing van de zonnepanelen gebeurt door gecertificeerde installateurs. Maar ook de afwerking van de panelen vinden we minstens zo belangrijk. We zorgen dat dit op een zo esthetisch mogelijke manier gebeurt: daar hebben we een scherp oog voor ontwikkeld. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Hellingshoek, type dakbedekking en ligging van je dak, het zijn factoren die vragen om een adviserende rol. Dat is een kolfje naar onze hand. De mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak brengen we graag in kaart, door tijdens een adviesgesprek goed te luisteren naar je wensen. Die wensen vertalen we naar een op maat gemaakte uitvoering. Zo kijken we welke panelen het beste bij jouw dak passen en hoeveel panelen er precies geplaatst kunnen worden.

Maar we doen meer. Nadat wij jouw dak op zijn geweest voor het installeren van de zonnepanelen, verdwijnen we niet van de radar. Voor vragen kun je nadertijd altijd bij ons terecht. Dit bekrachtigen we met een aantal garanties: 12 tot 25 jaar op de zonnepanelen en op de installatie. Op de omvormer is dit tussen de 10 en 25 jaar, afhankelijk van het systeem. Voor de opbrengstgarantie geldt 25 jaar. Dat zit altijd goed.

Foto's

Beoordelingen (21)

Beoordeling schrijven
Geert
Groningen
18-03-2023
Afhandeling nawerk waardeloos!

De plaatsing van de panelen en de werking ervan is prima. Bij plaatsing bleek dat de monteurs geen zwarte afwerk kappen mee hadden gekregen en daarom zijn er gegalvaniseerde kappen geplaatst. De zwarte kappen zouden op korte termijn geleverd/geplaatst worden. In goed vertrouwen hebben we het hele bedrag betaald maar helaas zijn de zwarte kappen tot op heden niet geplaatst/geleverd. We zijn 8 maanden verder en horen helemaal niets van Sunpowered en krijgen een vaag antwoord en loze beloftes terug als we er zelf maar weer eens achteraan gaan. Juist de service en afhandeling bij nawerk/klachten maakt of je bedrijf wordt aanbevolen of niet en wij zullen Sunpowered daarom ook niet aanbevelen bij anderen.

Ph Wolffram
Groningen
14-03-2023
Slechte service

Slechte service

Yasar Eraslan
Hoogeveen
20-02-2023
Zeer tevreden, bovenal de prijs

Goede service, uitleg maar vooral goede prijs t.o.v. Anderen.
Hierbij is er geen vergelijking gemaakt tussen appel en peren.
Ik zou het zo wie zo aanbevelen.

Ans
Groningen
16-02-2023
Tevreden

Goed
Goede verkoper
Plaatsing zonnepanelen correct uitgevoerd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media