T.C. Trading BV

OVER SUNNY BOYS
Sunny Boys is een team van specialisten in de zonnepanelen branche. Een project is nooit te groot of te klein voor Sunny Boys. Voor elk project worden de zonnepanelen netjes en volgens de NEN 1010 geïnstalleerd. Sunny Boys heeft alle certifcaten in huis om dit werk te kunnen en mogen uitvoeren. Onze verkopers hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis en installeren alle projecten de zij verkocht hebben zelf. Hierdoor krijgt u geen onbekende over de vloer.
Wereldverbeteraars zullen we onszelf niet noemen. Wél geloven we in eerlijkheid en willen we met verstand met de wereld omgaan.
Wat we tegen klanten of medewerkers zeggen, dat doen we. We geven het beste wat we hebben en dat zien we terug in tevreden en blije klanten. Wij gaan alleen maar voor 100% tevredenheid met 99% nemen wij geen genoegen en we houden van persoonlijk contact met de klant. Bij ons bent u dan ook geen nummer maar een klant. Wij gaan voor eerlijke deals waarbij alle betrokkenen winnen.
Door het plaatsen van zonnesystemen, bij zowel particulieren en bedrijven, dragen wij een steentje bij om Nederland een stukje te verduurzamen.
  • T.C. Trading BV

    1 beoordeling
  • Adres
    Molenstraat 53
    5317JE Nederhemert
  • www.sunnyboys.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Arie v.d.Berg
Vuren
05-06-2023
zeer tevreden prettig en snel.

Snelle levering: Buitengewoon deskundige en zeer vriendelijke monteurs.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media