Trapdeluxe

Traprenovatie op maat
Trapdeluxe werkt met het specifieke trede-over-trede systeem waarbij we op maat gemaakte overzettreden op je bestaande trap plaatsen. Zo vermijden we overlast en extra kosten en kunnen we je bovenal ook de hoogste kwaliteit en meest uitgebreide keuze aan materialen aanbieden.
Ook bieden wij intelligente trapverlichting aan. Een intelligente systeem wat het mogelijk maakt om uw trapverlichting met behulp van sensoren te activeren.
Zodra u de trap oploopt/afloopt wordt dat gedetecteerd en per traptreden verlicht. Zodra u boven (of beneden) bent, gaat de verlichting weer uit. Ideaal voor als u thuis komt in het donker.
Naast ons slimme volgsysteem bieden wij ook kwalitatieve LED strips aan die mooi aansluiten op het systeem. Voor al uw vragen kunt u ons gerust bellen of mailen

Trapdeluxe is een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf welke gericht is op het renoveren van bestaande en nieuwe trappen.
Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die er elke dag op uit trekken om onze klanten optimaal te adviseren. Met onze kennis en specialiteit renoveren wij trappen door heel Nederland!
Binnen ons vakgebied kunnen wij ontzettend veel en pakken wij elke technische en esthetische uitdaging met beide handen aan.

Onze werkwijze
Snel, secuur en zonder overlast!
Een traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap.
De specialisten van Trapdeluxe werken snel, schoon en secuur. Bij renovaties met houten overzettreden van of HPL-overzettreden zijn we zelfs binnen één werkdag klaar.
Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet voor, niet tijdens en niet na de werkzaamheden die bij een traprenovatie komen kijken. Alleen als u kiest voor houten overzettreden, dient u het hout regelmatig te behandelen

Intelligente LED verlichting


Verlichting speelt een belangrijke rol in elke ruimte. Het helpt je om een aangename ruimte te creëren en om de sfeer te verbeteren.
LED lampen zijn inmiddels de standaard voor zo goed als alle soorten verlichting. LED verlichting is zuinig, geeft direct licht en het licht dat ze uitstralen is heel helder.
Wie bieden mooie kwalitatieve LED strips aan met een intelligente systeem die mooi bij uw gerenoveerde trap past!
Onze systeem werkt niet zoals de traditionele led verlichting bij een trap.
Bij ons hoeft u geen gebruik te maken van een afstandsbediening!
Onze intelligente systeem maakt het mogelijk om met behulp van sensoren de verlichting te activeren.
Dit gaat mooi stapvoets aan zodra u de trap op of afloopt !
  • Trapdeluxe

    0 beoordelingen
  • Adres
    Landweerstraat-Noord 11
    5348EA Oss
  • www.trapdeluxe.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Trapdeluxe.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media