Traprenovatie Expert BV

Dé expert op het gebied van traprenovaties! Wij zijn al ruim 11 jaar actief in binnen- en buitenland en helpen iedere week nieuwe klanten in het verwezenlijken van hun droom trap. Binnen één dag, zonder hak of breekwerk heeft u een trap die een blikvanger is in uw huis! Bij ons heeft een een keuze uit diverse materialen, zoals Hout, PVC en HPL, allemaal te verkrijgen in diverse decors. Daarnaast geven wij 20 jaar garantie op onze materialen en diensten.

Ons team van monteurs bestaat uit toppers en houdt ervan om te worden uitgedaagd. Ook niet alledaagse projecten gaan wij niet uit de weg en brengen we tot een perfect eindresultaat. Bij Traprenovatie Expert hebben wij kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. Als wij kansen zien om met een beetje extra werk het eindresultaat naar een hoger plan te tillen, laten wij dat zeker niet na. Een kwestie van mentaliteit.

Een van de aspecten die onze klanten enorm waarderen, is de persoonlijke manier waarop wij uw project begeleiden en uitvoeren. Dit is de verdienste van ons jonge en flexibele team van professionals. We houden de lijnen graag zo kort mogelijk en zoeken voor, tijdens en na een project op meerdere momenten contact met u. Zo informeren wij u over onze werkwijze en planning. Daardoor weet u vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent.

Vragen? Wij staan u graag te woord!

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Fuad
Den Bosch
08-05-2024
Zeer tevreden

Uitsluitend en professionele

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media