Unique platform service B.V.

Unique Solar is een vooraanstaande leverancier van duurzame energieoplossingen met een sterke focus op zonne-energie. Wij zijn trots op onze innovatieve benadering van hernieuwbare energie en streven ernaar om een bijdrage te leveren aan een groene toekomst.
  • Unique platform service B.V.

    6 beoordelingen
  • Adres
    Visserijweg 32j
    1446AR Purmerend

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
Yuqufi
Hoofddorp
21-06-2024
Tevreden

Zij hebben netjes gemonteerd

Schot
Herkingen
17-05-2024
Zeer tevreden

Reageren snel, zijn netjes in taalgebruik, komen afspraken na, leveren vlot, fijne montageploeg (team Silver), harde werkers, ruimen rommel keurig op.

Leo Graper
Rotterdam
10-05-2024
Werkzaamheden prina, Offerte minder

Tijdens het bezoek dat prettig verliep direct in de boot gesprongen omdat dit bedrijf de enige was die 12 panelen dacht te kunnen plaatsen.
Er werd erg snel geleverd, binnen een week gelegd.
Alleen liepen de monteurs te puzzelen, 12 ging volgens hen niet lukken, 10 wel.
Omdat men al was begonnen met voorbereidende werkzaamheden doorgezet, na mindering van 2 panelen en omvormers natuurlijk.
Kleine korting bedongen, waar men eigenlijk zelf mee had moeten komen, want zij waren ook duurder dan de rest.
Er blijft toch een beetje zweem omheen hangen, want feitelijk kan je van alles beloven natuurlijk, zeker als je al voor de deur staat en alles al is begonnen.
Feitelijk was de kleine korting ook niet echt in de richting van de overige leveranciers, waarvan wij natuurlijk niet weten of die het beter hadden gedaan.
Viel ons ook op dat er 2 personen waren terwijl men het op de website had over 3, want ik had nog een aantal IT technische vragen die ik nu niet kon stellen en zelf heb op moeten zoeken.
De heren hebben het prima gemonteerd, ondanks het feit dat ze niet van onze wensen afwisten hoe de kabels moesten lopen.
Laten we het schuiven op de grootte van het bedrijf.

Boekhout
Woerden
09-05-2024
Zeer tevreden

Goed geïnformeerd netjes geplaatst en duidelijk uitleg erna van de monteurs

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media