V&I Elektro-koeltechniek Airconditioning

Passie voor techniek
V&I elektro-koeltechniek airconditioning is de officiële bedrijfsnaam, kort gezegd; V&I. V&I is 18 jaar geleden opgericht door Vikesh Samadhan. Zijn interesse in techniek groeide uit tot een ware passie voor elektrotechniek. En dat resulteerde in zijn beslissing een eigen bedrijf op te zetten waarmee hij particulieren en kleinere bedrijven van dienst kan zijn.

Door altijd klaar te staan voor klanten en een goede service en onderhoud te bieden, groeide het aantal aanvragen flink. V&I werd steeds vaker ingeschakeld voor technische werkzaamheden aan koel- en vriesinstallaties. Bedrijven met een professionele keuken hebben behoefte aan een flexibel technisch bedrijf die het functioneren van de keukeninstallaties up-and-running houdt.

Daarna kwamen er steeds meer vragen of V&I ook airconditioningsystemen kan plaatsen. In samenwerking met een A+-airco producent levert en installeert V&I ook airconditioningsystemen. Kleinere systemen voor particulieren en grotere systemen voor bedrijven. En woningen met een grotere huisvesting.

Want al deze installaties werken uitsluitend op elektriciteit. We leveren dus alles waar een stekker aan zit. We houden van een gezonde spanning.
  • V&I Elektro-koeltechniek Airconditioning

    0 beoordelingen
  • Adres
    Nic. Maeslaan 13
    1701NV Heerhugowaard
  • v-en-i.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor V&I Elektro-koeltechniek Airconditioning.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media