Veld Kozijntechniek

Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen?
Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhouten kozijnen zijn en blijven een prachtige optie. Veld Kozijntechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen van verschillende topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Foto's

Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
Timmermans
Alphen aan den Rijn
19-04-2024
Geweldig bedrijf met exelente service.

Nu zonder spelfouten.
Fantastisch bedrijf. Mark is super in zijn uitleg en begeleiding van project. Alle kozijnen laten vernieuwen. top gedaan. Ook na plaatsing blijf je gewoon een goede klant ook als er iets mis is met deur die zij niet plaatsten, wordt je prima met geweldige service geholpen. Dus top bedrijf met geweldige kwaliteiten in materiaal. Ik beveel dit bedrijf aan aan ieder.

Serdal Eberhardt
Utrecht
30-10-2023
Zeer tevreden

Een aantal maanden geleden een nieuwe buitendeur met kozijn laten plaatsen. Het eerste contact voelde direct vertrouwd. Het plaatsen verliep ook prima. Het belangrijkste, de service: Die is perfect! De deur moest in een later stadium nog een keer afgesteld worden. Dezelfde dag nog werd dit opgelost.Conclusie: top bedrijf met zeer goede service!Veld kozijntechniek, bedankt!''Review van Google''

Moira van Leeuwen
Utrecht
30-10-2023
Een zeer goede en nette communicatie.

We wilden een kozijn laten vervangen omdat het rotte. Gerrit-Jan adviseerde ons echter eerlijk dat het een stuk goedkoper was om het rotte gedeelte te laten repareren. Verder liet hij ons zien hoe het rot was ontstaan, zodat onze kozijnen nog een tijdje goed blijven en we even door kunnen sparen om later alles in 1 keer te laten doen! Verder heeft hij ons nog advies en inzicht gegeven in hoeveel we moeten sparen voor onze toekomstplannen, zoals een schuifdeur naar de tuin. We voelden ons in goede handen bij veld kozijntechniek b.v. en dromen al van een toekomst waarin we ze vragen om ons huis te voorzien van mooie nieuwe kozijnen :).

Marije Klein Geltink
Utrecht
30-10-2023
Top bedrijf

Een topbedrijf van begin tot eind!

''Review van Google''

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media