Vera Solar

U overweegt om zonne-energie op te gaan wekken middels zonnepanelen, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Onze adviseurs leggen het u graag uit, want een goed advies is noodzakelijk om tot een optimaal rendement en een juiste installatie te komen.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek informeert één van onze zonne-energie specialisten u over de mogelijkheden en maakt een situatieschets voor de installatie van zonnepanelen op uw woning en noteert gegevens (onder andere energieverbruik) die wij nodig hebben voor een advies/offerte op maat. In ons advies zullen wij u tevens tips geven over bespaarmogelijkheden.

Onze zonne-energie specialist houdt rekening met o.a. :

Uniek betaalconcept
Middels een uniek betaalconcept, waarbij u de investering betaalt met de maandelijkse besparing die u realiseert op uw energierekening, is het nu voor iedereen mogelijk om de A-klasse zonnepanelen aan te schaffen met de hoogste opbrengst en 25 jaar garantie. Vraag naar dit unieke betaalconcept.

Snel profiteren van de zon
Indien u tot aanschaf van zonnepanelen besluit, leveren wij binnen de afgesproken periode na het aanvaarden van de offerte uw nieuwe installatie compleet werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. Op al onze installaties wordt 25 jaar garantie gegeven.

Gecertificeerd montage-team
Bij ons montageteam staat veiligheid in een hoog vaandel. Zo zijn alle monteurs VCA-gecertificeerd en hebben zij ruime ervaring met veiligheidsmiddelen zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers. Wij werken met een vast montage team en besteden het werk dus niet uit aan lokale installateurs.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van energiemaatschappijen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De prijs is vast, helder en transparant, hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf!
  • Vera Solar

    0 beoordelingen
  • Adres
    Marssteden 70
    7547TD Enschede
  • www.verasolar.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Vera Solar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media