Veranderstroom

Ons verhaal houden we graag kort. Want lange verhalen zijn niet echt onze stijl. Onze kernwaarden zijn transparant, eenvoudig en betaalbaar.

Wij willen het verduurzamen van je woning mogelijk maken voor heel Nederland. Om dat te bereiken maken we zonnepanelen eindelijk betaalbaar. Dat doen wij door met scherpe winstmarges te rekenen en een vaste marge te rekenen op de installatie.

Met onze strategie maken we de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. Geen moeilijke technische verhalen of ellenlange offertes maar gewoon een goed product en een duidelijke service. Daardoor weet jij bij elke stap in het proces precies wat er gebeurt. Wel zo fijn als het om jouw huis en geld gaat.

Omdat wij geloven in ons product hebben wij een installatiegarantie van 12 jaar in het leven geroepen. We willen je namelijk niet opzadelen met een lading panelen op je dak die na een maand kapot zijn. Betaalbaar verduurzamen moet namelijk ook werken.

Bereken zelf maar eens hoe betaalbaar onze panelen zijn en nog belangrijker: Hoeveel jij kan besparen met de panelen van Veranderstroom.
  • Veranderstroom

    16 beoordelingen
  • Adres
    Rietgraafsingel 6
    6678PH Oosterhout
  • veranderstroom.nl

Foto's

Veranderstroom heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (16)

Beoordeling schrijven
C van brakel
Papendrecht
04-10-2022
Zeer tevreden

Goede communicatie met 1 persoon, je kan alles vragen. Snelle levering. Plaatsing netjes door zeer beleefde mannen en zelfs goede nazorg. Top!

Van Haaren
Zoetermeer
01-10-2022
Tevreden met een maar

Er zijn 2 kleine probleempjes die ik graag nog opgelost zie
Verder goed gfholpen en liggen de panelen strak op het dak

Theo Lotman
Ammerstol
01-10-2022
Zeer tevreden.

Alles conform afspraak.

Ponsioen
Aartswoud
29-09-2022
Heel tevreden. Alles verliep volgens afspraak

Goede schouw. Makkelijk met het maken van een datum om de panelen te plaatsen. Waren op tijd, werkten heel hard, snel maar ook goed (voor zover ik kan beoordelen). Na installatie geen gezeur over onmiddellijk betalen (er moesten nog wat administratieve zaken worden geregeld). To the point en correcte uitvoering van de opdracht. In de kranten wordt gewaarschuwd voor beunhazen maar daar hoort "veranderstroom" niet bij. Integendeel.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media