Veranderstroom

Ons verhaal houden we graag kort. Want lange verhalen zijn niet echt onze stijl. Onze kernwaarden zijn transparant, eenvoudig en betaalbaar.

Wij willen het verduurzamen van je woning mogelijk maken voor heel Nederland. Om dat te bereiken maken we zonnepanelen eindelijk betaalbaar. Dat doen wij door met scherpe winstmarges te rekenen en een vaste marge te rekenen op de installatie.

Met onze strategie maken we de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. Geen moeilijke technische verhalen of ellenlange offertes maar gewoon een goed product en een duidelijke service. Daardoor weet jij bij elke stap in het proces precies wat er gebeurt. Wel zo fijn als het om jouw huis en geld gaat.

Omdat wij geloven in ons product hebben wij een installatiegarantie van 12 jaar in het leven geroepen. We willen je namelijk niet opzadelen met een lading panelen op je dak die na een maand kapot zijn. Betaalbaar verduurzamen moet namelijk ook werken.

Bereken zelf maar eens hoe betaalbaar onze panelen zijn en nog belangrijker: Hoeveel jij kan besparen met de panelen van Veranderstroom.

Foto's

Veranderstroom heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Veranderstroom.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media