VMK Kozijnen

Als drie vakmannen met jarenlange ervaring in de kunststoftechniek besloten wij om de handen in een te slaan en VMK Kozijnen op te richten. Dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de kunststoftechniek zijn we nu in staat om duurzame kozijnen voor iedereen toegankelijk te maken.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en comfort voor jou als klant. Daarom zetten wij ons dagelijks in voor een comfortabele manier van verduurzamen. Ons doel is om het voor jou duidelijk, eenvoudig en betaalbaar te houden.
  • VMK Kozijnen

    1 beoordeling
  • Adres
    Binnenhavenstraat 41A
    7553GH Hengelo
  • vmkkozijnen.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
J.C. Janssen
Emmen
23-06-2023
Organisatorisch ver onder 0

Tussen 14 en 16 juni hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen. Op 12 en 13 juni zelf maar gebeld wat de volgorde van werken was ivm verplaatsen meubelen enz. Was niet bekend. 13 juni zou glas geleverd worden maar kwam 16 juni op laatste moment. Bij monteurs niet bekend dat overal kunststof kozijnen moesten komen. Kwam wel vuilcontainer voor de deur wat ook niet was aangekondigd. Container met glas werd midden in voortuin gezet en staat nu al 7 dagen na de klus geklaard was nog in de voortuin. Bij navraag wanneer de container weggehaald zou worden werd er gezegd dat zij dat niet wisten en dat wij dat maar af moesten wachten. Raam handvaten gaan allemaal zwaar dicht. Vensterbank beschadigd en diverse andere vensterbanken niet schoon te krijgen. Monteurs waren vriendelijk en netjes. Vakmanschap van hen moet in de tijd nog blijken.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media