Vochtexpert Nederland

Vochtexpert Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen in gebouwen en woningen.

Wat voor u een groot probleem is, verhelpen wij door onze kennis, met hoogwaardige technieken en geavanceerde apparatuur. Dit wordt nog versterkt door langdurige garanties met certificaat. De garanties zijn op uw pand, dus bij verkoop gaat de garantie automatisch door naar de volgende eigenaar.

Een vochtprobleem dient in principe zo dicht mogelijk bij de bron te worden aangepakt.
De oorzaak dient dus altijd bekend te zijn voordat het probleem verholpen kan worden. Het vooraf stellen van een juiste diagnose is dan ook noodzakelijk. Deze diagnose verzorgen wij gratis en vrijblijvend voor u.

Uw regioadviseur zal de volgende werkzaamheden uitvoeren: de oorzaak van het vochtprobleem opsporen, daarbij gebruik makend van speciale meetapparatuur en zijn ervaring; een passende oplossing voor het probleem met u bespreken; het verzorgen van een prijsopgave, indien uw probleem verholpen kan worden door één van onze vochtbehandelingen. Deze kosteloze service bieden wij u aan zonder enige verplichting.
  • Vochtexpert Nederland

    1 beoordeling
  • Adres
    Runselstraat 1
    5351NJ Berghem
  • www.vochtexpert.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Annedien Hoogakker
Culemborg
16-02-2021
Het werk is netjes en

Het werk is netjes en vakkundig uitgevoerd. Van te voren is goed uitgelegd wat er gedaan zou worden.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media