Voordelige Traprenovatie

Voordelige renovatie voor een fraaie uitstraling
Bij veel mensen maakt de trap onderdeel uit van de styling van het huis. Wie kent niet de foto’s uit de woon magazines van trappen met prachtige verlichting, strak afgewerkte treden en bijzondere materialen als glas of fraai bewerkt hout. Niet zo gek eigenlijk. De trap vormt best een groot oppervlak in een huis. Wilt u aandacht besteden aan de uitstraling van uw huis dan mag een fraaie trap niet ontbreken!

In de meeste huizen is een trap aanwezig. Deze is vaak aan slijtage onderhevig geweest. De glans en elegantie zijn er vanaf. Om zulke trappen fraai te krijgen, is renovatie noodzakelijk. De trap kan dan of in de oude prachtige staat hersteld worden inclusief gelakte/gebeitste treden, of voorzien worden van een trapbekleding.

Ons team staat te ‘trappelen’ om aan uw trap te mogen beginnen. Onze specialisten zijn in staat om een trap te renoveren –als nieuw te maken dus- met hout. Elke houtsoort die u wenst, is mogelijk. Daarnaast hebben wij veel ervaring met laminaat, linoleum, PVC, tapijt – inclusief chique lopers-. Desgewenst bekleden wij in dezelfde stijl en met hetzelfde materiaal uw vloer. Een houten vloer renoveren of een parketvloer schuren en lakken, is echt een klus voor ons vakmanschap.

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Monique Van Eijk - Loeve
Spijkenisse
17-08-2020
Vakwerk! Prachtige trap gekregen

Vakwerk! Prachtige trap gekregen

Daphne Krans
Spijkenisse
11-08-2020
Heel erg mooi geworden. Goede vakmensen

Heel erg mooi geworden.
Goede vakmensen over de vloet gehad, waren stipt op tijd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media