Z8-Water


Over Z8-Water
Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor zowel particulier en zakelijk gebruik.

Ron Molle, één van onze oprichters, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten.

Eenmaal terug aan wal in Nederland, heeft Ron zijn passie en kennis voortgezet en is hij zijn eigen bedrijf gestart. Sinds enkele jaren is dit bedrijf overgegaan in Z8-Water.Onze waterontharders zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Bijvoorbeeld onze mechanische waterontharder, de Kinetico.Bij Z8-water zijn we trots op onze klantenservice en ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften, en we bieden uitgebreide ondersteuning na verkoop om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.Én Ron? Hij is nog steeds in dienst en actief binnen het bedrijf.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen én dat voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!
  • Z8-Water

    132 beoordelingen
  • Adres
    Kringloopweg 24
    3343LR Hendrik-Ido-Ambacht
  • www.z8-water.nl

Foto's

Beoordelingen (132)

Beoordeling schrijven
Wesley Van Beers
Roosendaal
19-02-2024
Zeer fijn apparaat en professioneel personeel

Kan niet anders zeggen dan zeer positief! Fijn direct contact en de installateur werkt netjes. Het apparaat werkt goed, stil en neemt weinig ruimte in beslag. Zeker aan te bevelen!!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Fokke Zijlstra
Ijsselstein (ut)
19-02-2024
Goede service, snelle response, eerlijke prijs

Vragen worden snel beantwoord, met name over noodzaak van onderhoudscontract. Plaatsing van installatie was snel en goed geregeld.

Sindsdien geen kalkaanslag meer in douche

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Robert Strijd
Noordwijk
18-02-2024
Zeer tevreden

Goede service en prijs kwaliteit verhouding!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jeroen Adrichem
Heemskerk
18-02-2024
Prima monteur.

Monteur heeft alles prima uitgelegd. Nu na een aantal weken niet de beleving dat het water zachter is. In maart hebben we een nieuwe badkamer, dan zouden we het verschil moeten gaan zien

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media