Z8-Water


Over Z8-Water
Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor zowel particulier en zakelijk gebruik.

Ron Molle, één van onze oprichters, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten.

Eenmaal terug aan wal in Nederland, heeft Ron zijn passie en kennis voortgezet en is hij zijn eigen bedrijf gestart. Sinds enkele jaren is dit bedrijf overgegaan in Z8-Water.Onze waterontharders zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Bijvoorbeeld onze mechanische waterontharder, de Kinetico.Bij Z8-water zijn we trots op onze klantenservice en ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften, en we bieden uitgebreide ondersteuning na verkoop om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.Én Ron? Hij is nog steeds in dienst en actief binnen het bedrijf.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen én dat voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!
  • Z8-Water

    243 beoordelingen
  • Adres
    Kringloopweg 24
    3343LR Hendrik-Ido-Ambacht
  • www.z8-water.nl

Foto's

Beoordelingen (243)

Beoordeling schrijven
Molenaar
Hendrik-ido-ambacht
12-07-2024
Geweldig

Het werkt echt heel erg blij mee .

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Marja
Rotterdam
11-07-2024
Top apparaat

Snelle levering en plaatsing.

Personeel zeer vriendelijk en geven duidelijke uitleg vertellen geen sprookjes maar eerlijk hoe het apparaat werkt en doet wat ie moet doen

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
M
Capelle aan den ijssel
11-07-2024
Heerlijk water

Netjes geregeld , en mooi geïnstalleerd

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Michelle
Kaatsheuvel
11-07-2024
Zo z-8 voor huid en was

Blij dat ik deze stap heb genomen, snelle en duidelijke informatie. Ook (door een foutje in de bouw) blij met het support tijden het opstarten van ons apparaat.

Hij is net een week geleden aangesloten dus moet het gemak nog ondervinden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media