Zon Advies Nederland

Het platform Zon Advies Nederland is speciaal voor kopers en installateurs van zonnepanelen systemen. Met ruim 10 jaar ervaring in zonnepanelenland biedt het platform u betrouwbare informatie en advies met een ruim aanbod van wereldmerken zonnepanelen en omvormers.

Belangrijkste kernwaarde voor Zon Advies Nederland is klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Door enkel het aanbieden van de beste producten en een scherpe aanschafprijs bent u er nog niet en op dat punt gaat Zon Advies Nederland een stap verder door o.a. het bieden van zorg, kennis, service opvolging en zekerheid.

Voor Zon Advies Nederland geldt dat de “meter” pas begint te lopen nadat uw zonnepanelen systeem is geïnstalleerd.

Foto's

Beoordelingen (4)

Beoordeling schrijven
Hidde Statema
Badhoevedorp
15-05-2024
GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF

Na een aantal afspraken afgezegd door Zon Advies Nederland, eindelijk zonnepanelen en warmtepomp geïnstalleerd. Alleen maar problemen en hoop kosten om het te laten vervangen door andere bedrijven.

Niet gecertificeerde installateurs, onveilige installaties, niet houdende aan wetgeving en als je contact met ze wil opnemen wordt er niet opgenomen.

Nn
Hilversum
02-05-2024
failliet

Besteld en betaald warmtepomp 6600 euro
Niet geleverd , geen contact mogelijk.
Stond gisteren bij bedrijf in Elst . Lijkt verlaten , uitgestorven.

Martijn
Arnhem
25-11-2023
Zeer slechte service en pas op met je geld!

De plaatsing van de panelen is 2x last minute op de voorafgaande dag afgezegd via een appje. Vervolgens moet je er zelf achteraan om een nieuwe afspraak te krijgen. De plaatsing heeft ook nog eens 6 maanden vertraging gehad. Nu al ruim 2 maanden bezig om mijn Friends for Friends bonus (aandragen nieuwe klanten) te krijgen. Meermaals gebeld en steeds smoesjes: “het ligt bij de directie”. In het laatste zoveelste telefoontje hierover, liet men zich ontvallen dat men in zwaar weer zit vanwege de fors afgenomen vraag naar zonnepanelen. Pas dus heel goed op of en hoeveel je gaat aanbetalen. De zelfstandige adviseur (externe ZZP’er) heeft steeds maximaal geprobeerd om de fouten van Zonadvies Nederland op te lossen. Ik ben bang dat ik naar mijn centen kan fluiten, ik zal geen kennissen etc meer aandragen, bang dat het misgaat of dat ze hun geld kwijtraken. Kijk verder, dit bedrijf beter overslaan.

Nelly van Veijfeijken
Helmond
13-03-2023
Vertegenwoordiger wel op gesprek geweest.

Meneer zou een offerte laten maken en doorsturen.
Helaas na bijna vijf weken wachten niks ontvangen.
Nu is het over en komt Zonadvies niet meer aan bod.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media