ZON7

Wij zijn ZON7. Een deskundig bedrijf in zonnepanelen. Wij zijn open en transparant. Zo maken we u bijvoorbeeld graag deel van alle stappen die we nemen om uw huis van zonnepanelen te voorzien. Het is immers úw investering en úw huis. Logisch dus dat u wilt weten wát u precies aanschaft en wat u daar van kunt verwachten. Vinden wij.

Exact maatwerk, voor 100% zekerheid
Geef ons de juiste input bij het aanvragen van een offerte, en wij stellen er een voor u op die uitermate nauwkeurig is. Die reeel is. En rekening houdt met schaduwobjecten in de omgeving van de woning. Welke informatie wij precies van u nodig hebben voor die offerte? Die vraag hoeft u uiteraard niet zelf te beantwoorden. Dat hebben wij al voor u gedaan. Het resultaat? Een offerte waar u van op aan kunt. Exact afgestemd op uw situatie. Voor de installatie overleggen wij met u wat te doen, wij kunnen met u samen een werkbrief opmaken, maar het is ook mogelijk om bij u op locatie een inmeet-rapport op te stellen. Zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen verrassingen achteraf ontstaan. Zonneklaar dus.

Uitstekende service, ook achteraf
Zijn uw zonnepanelen geinstalleerd? Dan blijven wij uw zonnepanelen monitoren en de prestaties in de gaten houden. Er kan immers altijd een situatie ontstaan waarbij u hulp nodig heeft. De klantenservice van ZON7 is daarom snel en goed bereikbaar. Onverwachte storing? Neem dan contact met ons op. Dan proberen we u altijd zo snel mogelijk te helpen.
  • ZON7

    1 beoordeling
  • Adres
    Zuiveringweg 94
    8243PE Lelystad
  • www.zon7.nl

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
John v Domburg
Tilburg
07-01-2020
Komen afspraken na en communiceren

Komen afspraken na en communiceren duidelijk

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media