Zonnenrijk

Advies op maat
Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. wij helpen u graag bij het nemen van de beste beslissing, passend bij uw situatie. Wij begrijpen dat iedere plaatsing uniek is. Onze oplossingen zijn dan ook op maat gemaakt, specifiek voor iedere situatie.

Aandacht voor uw installatie
We beginnen met een grondige inspectie van uw dak. Door middel van een legplan bepalen wij hierna de beste locatie voor de te plaatsen zonnepanelen. De panelen worden geplaatst door onze eigen vakmensen. Dit gebeurt uitermate zorgvuldig met goed gereedschap en kennis en kunde van de huidige tijd.

Uitstekende nazorg
Onze service houdt niet op zodra uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Wij bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren. Als u meer wilt weten over onze nazorg diensten en hoe we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
  • Zonnenrijk

    110 beoordelingen
  • Adres
    Turbinestraat 91
    7556RB Hengelo
  • Www.zonnenrijk.nl

Foto's

Zonnenrijk heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (110)

Beoordeling schrijven
G. Maanders
Nijmegen
29-02-2024
Binnen halve dag 12 panelen op het dak

Binnen een halve dag hadden de monteurs 12 panelen op het dag liggen. Ze hebben prima werk geleverd. Ook heeft de elektriciën de omvormer keurig in de meterkast geplaatst.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Margriet
Hengelo
28-02-2024
Punctueel en professioneel

Een fijn bedrijf. De medewerkers zijn behulpzaam en accuraat. Goed advies over de soorten panelen, financiering, installatie, afwerking etc. Netjes vakwerk geleverd.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Richard ter Denge
Apeldoorn
27-02-2024
Top bedrijf!

Alles is super snel geregeld. Mannen met verstand van zaken. Korte lijntjes en duidelijke afspraken. Een kwalitatief goed systeem. Helemaal tevreden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Kemal
Hillegom
26-02-2024
Super!

Goede voortraject. Goede informatie en vriendelijke monteurs. Goede prijs. Netjes werk gedaan.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media