Zonnenrijk

Advies op maat
Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. wij helpen u graag bij het nemen van de beste beslissing, passend bij uw situatie. Wij begrijpen dat iedere plaatsing uniek is. Onze oplossingen zijn dan ook op maat gemaakt, specifiek voor iedere situatie.

Aandacht voor uw installatie
We beginnen met een grondige inspectie van uw dak. Door middel van een legplan bepalen wij hierna de beste locatie voor de te plaatsen zonnepanelen. De panelen worden geplaatst door onze eigen vakmensen. Dit gebeurt uitermate zorgvuldig met goed gereedschap en kennis en kunde van de huidige tijd.

Uitstekende nazorg
Onze service houdt niet op zodra uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Wij bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren. Als u meer wilt weten over onze nazorg diensten en hoe we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
  • Zonnenrijk

    172 beoordelingen
  • Adres
    Turbinestraat 91
    7556RB Hengelo
  • Www.zonnenrijk.nl

Foto's

Zonnenrijk heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (172)

Beoordeling schrijven
Hyusein
Hilversum
20-06-2024
Top

De team is netjes en de zonnepanelen zijn goed geplaatst. Ook klantenservice is vriendelijk.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Gert-Jan
Spijkenisse
19-06-2024
Alles is naar wens verlopen

Goede kwaliteit en snelle service. Het installeren van de nieuwe meterkast is zeer goed verlopen en de panelen lagen binnen korte tijd keurig op mijn dak. Ik ben zeer tevreden over Zonnenrijk.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Rob Nijburg
Dordrecht
18-06-2024
Mooie materialen en goede service

Bij het eerste adviesgesprek zijn wij zeer goed geïnformeerd. De adviseur nam uitgebreid de tijd en heeft ons ook de tijd gegeven om alles op een rijtje te zetten. De materialen zijn van goede kwaliteit en de montage verliep soepel. De opbrengst is zoals verwacht. Wij zijn ook erg blij met de app waarin wij de dagelijkse opbrengst per paneel goed kunnen volgen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Bram
Twello
17-06-2024
Aanrader

Wij zijn erg blij met Zonnenrijk. Alles is vlot geregeld en keurig geïnstalleerd. Er zit een lange garantie op de panelen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media