Sollo B.V.

Wij geven om een groene toekomst
Bij Sollo maken we de wereld van duurzame energie toegankelijk. Met een helder verhaal en experts die helpen om op jouw manier een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Want een groenere toekomst verdienen we allemaal.

Een familiebedrijf met een groene missie
Met duurzame energie maken we de wereld een beetje groener. En dat hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn, vinden we bij Sollo. Wij maken zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Met eerlijke prijzen en duidelijke informatie. Bijvoorbeeld over hoe zonnepanelen werken of wat de salderingsregeling nu eigenlijk is.

Iedereen is anders. Daarom denken onze experts van begin tot eind met je mee over welke duurzame oplossing het beste bij je past. Gewoon bij jou aan de keukentafel of in onze showroom. We ontzorgen je tijdens het hele traject. En heb je een brandende vraag over duurzame energie? Bel ons even. Want als je bij de Sollo-familie hoort, dan staan we echt altijd voor je klaar.
  • Sollo B.V.

    9 beoordelingen
  • Adres
    Hofkamp 24
    6161DC Geleen
  • sollo.nl

Foto's

Beoordelingen (9)

Beoordeling schrijven
Wim Simons
Eijgelshoven
30-04-2024
Afgezien van aanvraag

Ik heb afgezien van mijn aanvraag

P. Peeters
Beesel
12-08-2023
Zeer tevreden.

Bij eerste afspraak werd al duidelijk dat ik met hun verder wilde. Julian, hun vertegenwoordiger geeft duidelijk aan wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. 2 Weken na goedkeuring offerte 10 zonnepanelen geplaatst + groepenkast vernieuwd. Vakkundig en snel gedaan door 3 monteurs. Alles netjes opgeruimd. Installatie in werking gesteld en alles uitgelegd.
Kortom: prima bedrijf, aan te bevelen.👍

Lex de Vos
Kerkrade
08-07-2023
Zeer tevreden

Zonnepanelen geplaatst door team 1. Zij werken snel en efficiënt en bovenal veilig. Voor mij een dikke 10

Hub Rooden
Meerssen
09-10-2022
Zeer tevreden, komen afspraak na, aanrader

Ben tot nu toe zeer tevreden. De eerste zonnepanelen zijn gelegd, tweede volgt 17 oktober en de derde levering is in januari 2022. Ik heb er veel vertrouwen in dat alles goed gaat.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media