Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord investeert.
Zonnepanelen Noord is dé specialist in zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland met een persoonlijke all-in service. De aanschaf van zonnepanelen levert u een forse besparing op uw energierekening op. Daarnaast is het een investering in een duurzame toekomst. Maar wij van Zonnepanelen Noord investeren ook.

In onze mensen.
We investeren in onze collega’s. Want wat je geeft is wat je krijgt. Als zij met plezier naar hun werk gaan dan wordt onze service aan u beter. Daarom is iedereen bij ons gelijk. Ieders stem is evenveel waard. Daar zijn we trots op.

Zonne-energie heeft de toekomst
Henk had altijd al de ambitie om in de energietransitie en verduurzaming aan de slag te gaan en richtte daarom Zonnepanelen Noord op. “We moeten met zijn allen verduurzamen. Of het nou gaat om verwarmen, rijden of koken, we zullen meer met elektriciteit gaan doen. De opwekking van zonne-energie speelt hierbij een belangrijke rol. Nu en in de toekomst.”

“Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.”
Voor ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. “We geven een persoonlijk en duurzaam advies. Bij ons staat de klant op één. Waar andere bedrijven ophouden, begint het voor ons pas. Wij denken mee door bijvoorbeeld de mogelijkheden te bekijken voor het versterken van het dak en grondopstellingen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.”

Bewust regionaal
Om de persoonlijke service te kunnen leveren kiezen we er heel bewust voor om een regionale speler te zijn: in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. “Mensen kiezen voor ons omdat we een goede service leveren en ook na de installatie voor ze klaar staan. En dat kan alleen maar omdat we in de buurt bij onze klanten zitten.”

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Zonnepanelen Noord.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media