ZonVandaag B.V.

Welkom bij ZonVandaag. Dé Nederlandse partij die een totaaloplossing biedt als je zelf je energie wilt gaan opwekken. Omdat iedere situatie uniek is geeft ZonVandaag persoonlijk advies dat past bij jouw wensen en woonsituatie.

Kwaliteit, service en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsproducten en installateurs die zich aan de geldende veiligheidsnormen houden. ZonVandaag is bereikbaar en van A tot Z betrokken. Het advies is eerlijk en onafhankelijk.

Voordelen:
1) ZonVandaag is de grootste leverancier van Nederlandse zonnepanelen
sinds jaar en dag gelooft ZonVandaag in een eerlijk geproduceerd product. Zo leveren wij Nederlandse zonnepanelen met 25 jaar garantie.

2) ZonVandaag staat voor persoonlijk deskundig advies
De stijgende energieprijzen zijn het onderwerp van de dag. ZonVandaag informeert en adviseert persoonlijk over hoe zonnepanelen zekerheid bieden.
  • ZonVandaag B.V.

    2 beoordelingen
  • Adres
    Osloweg 110
    9723BX Groningen
  • www.zonvandaag.nl

Foto's

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Ruud
Ommen
21-11-2022
Zeer tevreden

De plaatsing moet nog, maar alles verloopt, tot nu toe naar volle tevredenheid

Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
komen persoonlijk langs, duidelijke offerte

Dit bedrijf reageert snel, komt op locatie de wensen en mogelijkheden bespreken en offreren snel en duidelijk. Ze gebruiken zonnepanelen van Nederlands fabricaat. Deze hebben helaas niet de hoogste opbrengst en zijn aan de prijs.

Reactie:

Geachte heer Berents,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als prettig heeft ervaren. ZonVandaag installeert inderdaad Nederlandse zonnepanelen. Voordeel van het Elsun zonnepaneel is dat ze een stuk kleiner zijn in de maatvoering waardoor we uit diverse dakvlakken meer opbrengst kunnen behalen. Het gaat uiteindelijk om opbrengst per m2 en niet per zonnepaneel.

Tot uw dienst,
I.T. de Groot

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media