ZonVandaag B.V.

ZonVandaag B.V. is een erkend zonnepanelen installateur die zich richt op het leveren van hoogwaardige zonnepanelen systemen aan particuliere- en kleinzakelijke klanten.

Wij zijn een zonnepanelen installateur die zich richt op het leveren van hoogwaardige zonnepanelen systemen aan particuliere- en kleinzakelijke klanten. Ons doel is klanten te voorzien van een duurzaam, betrouwbaar en kostenbesparend zonnepanelensysteem dat gegarandeerd 25 jaar mee kan. Bij ZonVandaag B.V. geloven we dat iedereen kan profiteren van de voordelen van zonne-energie, ongeacht de grootte van het project.

Voordelen:
1) InstallQ erkend installateur
Het logo van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Uw installatiebedrijf of adviseur wordt op zijn of haar vakgebied gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor het vakgebied van toepassing zijn.

2) Persoonlijk advies
Ons team staat klaar om u te begeleiden in deze reis naar groene energie. Of het nu gaat om een klein project of een grotere investering, wij geloven dat zonne-energie voor iedereen toegankelijk is.
  • ZonVandaag B.V.

    3 beoordelingen
  • Adres
    Osloweg 110
    9723BX Groningen
  • www.zonvandaag.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Stevens
Emmen
19-01-2023
Ongeïnteresseerd bedrijf

Dit bedrijf wilde graag een telefonisch adviesgesprek. Prima, een afspraak gemaakt, 5 minuten na start van de afspraak kregen we ineens een mail dat de afspraak niet door kon gaan en of er een andere afspraak gemaakt kon worden.

We hebben toen gemaild dat in onze situatie het beter is dat men langs komt dus dat we graag een afspraak on site wilden. We werden vervolgens gebeld dat dit niet mogelijk was en dat we echt telefonisch alles moesten bespreken. Waarbij wij aangegeven hebben dat dit lastig is gezien de ervaring met andere offertes, en dat de gegevens die ze hebben van de satelliet niet bruikbaar zijn in onze situatie.

Er werd toen heel erg agressief gereageerd dat we echt telefonisch alles maar moesten bespreken en akkoord moesten gaan, dat hierna pas iemand langs komt.

Nou nee bedankt, ik ga niet telefonisch ergens mee akkoord en dan pas hier zien dat alles wat besproken en voor getekend is niet mogelijk is waardoor alles duurder is.

Reactie:

Geachte heer Stevens,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze organisatie naar uw zienswijze niet soepel verlopen is. Alvorens wij vrijblijvend advies aan huis geven is een telefonisch adviesgesprek een must. Zo inventariseren we uw wensen om een goed beeld te krijgen van uw project. Wij vragen u natuurlijk geen akkoord te geven op een telefonisch voorstel. Steker nog, ZonVandaag presenteert u de offerte na onze technische inspectie. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Ruud
Ommen
21-11-2022
Zeer tevreden

De plaatsing moet nog, maar alles verloopt, tot nu toe naar volle tevredenheid

Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
komen persoonlijk langs, duidelijke offerte

Dit bedrijf reageert snel, komt op locatie de wensen en mogelijkheden bespreken en offreren snel en duidelijk. Ze gebruiken zonnepanelen van Nederlands fabricaat. Deze hebben helaas niet de hoogste opbrengst en zijn aan de prijs.

Reactie:

Geachte heer Berents,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als prettig heeft ervaren. ZonVandaag installeert inderdaad Nederlandse zonnepanelen. Voordeel van het Elsun zonnepaneel is dat ze een stuk kleiner zijn in de maatvoering waardoor we uit diverse dakvlakken meer opbrengst kunnen behalen. Het gaat uiteindelijk om opbrengst per m2 en niet per zonnepaneel.

Tot uw dienst,
I.T. de Groot

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media