ZonVandaag B.V.

Welkom bij ZonVandaag. Dé Nederlandse partij die een totaaloplossing biedt als je zelf je energie wilt gaan opwekken. Omdat iedere situatie uniek is geeft ZonVandaag persoonlijk advies dat past bij jouw wensen en woonsituatie.

Kwaliteit, service en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsproducten en installateurs die zich aan de geldende veiligheidsnormen houden. ZonVandaag is bereikbaar en van A tot Z betrokken. Het advies is eerlijk en onafhankelijk.

Voordelen:
1) ZonVandaag is de grootste leverancier van Nederlandse zonnepanelen
sinds jaar en dag gelooft ZonVandaag in een eerlijk geproduceerd product. Zo leveren wij Nederlandse zonnepanelen met 25 jaar garantie.

2) ZonVandaag staat voor persoonlijk deskundig advies
De stijgende energieprijzen zijn het onderwerp van de dag. ZonVandaag informeert en adviseert persoonlijk over hoe zonnepanelen zekerheid bieden.
  • ZonVandaag B.V.

    3 beoordelingen
  • Adres
    Osloweg 110
    9723BX Groningen
  • www.zonvandaag.nl

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Stevens
Emmen
19-01-2023
Ongeïnteresseerd bedrijf

Dit bedrijf wilde graag een telefonisch adviesgesprek. Prima, een afspraak gemaakt, 5 minuten na start van de afspraak kregen we ineens een mail dat de afspraak niet door kon gaan en of er een andere afspraak gemaakt kon worden.

We hebben toen gemaild dat in onze situatie het beter is dat men langs komt dus dat we graag een afspraak on site wilden. We werden vervolgens gebeld dat dit niet mogelijk was en dat we echt telefonisch alles moesten bespreken. Waarbij wij aangegeven hebben dat dit lastig is gezien de ervaring met andere offertes, en dat de gegevens die ze hebben van de satelliet niet bruikbaar zijn in onze situatie.

Er werd toen heel erg agressief gereageerd dat we echt telefonisch alles maar moesten bespreken en akkoord moesten gaan, dat hierna pas iemand langs komt.

Nou nee bedankt, ik ga niet telefonisch ergens mee akkoord en dan pas hier zien dat alles wat besproken en voor getekend is niet mogelijk is waardoor alles duurder is.

Reactie:

Geachte heer Stevens,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze organisatie naar uw zienswijze niet soepel verlopen is. Alvorens wij vrijblijvend advies aan huis geven is een telefonisch adviesgesprek een must. Zo inventariseren we uw wensen om een goed beeld te krijgen van uw project. Wij vragen u natuurlijk geen akkoord te geven op een telefonisch voorstel. Steker nog, ZonVandaag presenteert u de offerte na onze technische inspectie. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Ruud
Ommen
21-11-2022
Zeer tevreden

De plaatsing moet nog, maar alles verloopt, tot nu toe naar volle tevredenheid

Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
komen persoonlijk langs, duidelijke offerte

Dit bedrijf reageert snel, komt op locatie de wensen en mogelijkheden bespreken en offreren snel en duidelijk. Ze gebruiken zonnepanelen van Nederlands fabricaat. Deze hebben helaas niet de hoogste opbrengst en zijn aan de prijs.

Reactie:

Geachte heer Berents,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als prettig heeft ervaren. ZonVandaag installeert inderdaad Nederlandse zonnepanelen. Voordeel van het Elsun zonnepaneel is dat ze een stuk kleiner zijn in de maatvoering waardoor we uit diverse dakvlakken meer opbrengst kunnen behalen. Het gaat uiteindelijk om opbrengst per m2 en niet per zonnepaneel.

Tot uw dienst,
I.T. de Groot

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media