11-09-2020

Bereid je voor op de herfst!

De zomer nadert zijn einde, de bladeren vallen van de bomen en het begint steeds meer te waaien en regenen. Perfect weer om lekker thuis voor de buis te gaan zitten.

Om ook écht voor de buis te kunnen zitten en niet continue last te hebben van de kou en daarnaast geen zin hebben om de verwarming hoger te zetten om daar vervolgens meer voor moeten betalen, is het verstandig om je goed voor te bereiden op de herfst. Hieronder volgen er een paar tips om goed voorbereid de herfst in te gaan!

#1 De herfst is de tijd van het jaar dat de meeste mensen vaak binnen zitten. Lekker gezamenlijk eten en natafelen met vrienden of familie. Bij deze activiteiten is het extra gezellig wanneer er binnen een leuke sfeer is. Deze sfeer kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld kaarsen aan te steken en lekker hapjes en drankjes in huis te halen.

#2 Bij een slechte isolatie van je woning komt de kou gemakkelijk naar binnen. Met een goede isolatie wordt de kou beter buiten gehouden en komt er geen tocht naar binnen. Heb je nou last van de kou in jouw woning? Laat je huis dan isoleren met behulp van vloerisolatie. Bij vloerisolatie wordt de onderkant van de vloer bedekt met isolatiemateriaal. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen. Zo heb je isolatiefolie en isolatieschuim. Beiden kunnen jou helpen bij het isoleren van de vloer en zullen leiden tot lagere energiekosten. Is je vloer nog niet goed geïsoleerd en wil je deze laten isoleren? Vraag dan hier gratis offertes aan.

#3 Een andere manier om je voor te bereiden op de herfst is door middel van spouwmuurisolatie. Bij deze isolatiemethode worden bij woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1976 de spouw (luchtruimte tussen twee buitenmuren) gevuld met isolatiemateriaal. Deze manier van isoleren zorgt ervoor dat de lucht niet meer tussen de muren komt en dat de kou niet meer door de muren heen kan trekken. Ook dit zal zorgen voor lagere energiekosten. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Vraag dan gratis en eenvoudig offertes aan voor spouwmuurisolatie.

 

 

  • Offertevergelijker is sinds 2017 actief als vergelijkingssite voor klussen, installaties en services. Met een netwerk van meer dan 600 bedrijven kunnen wij de meest geschikte offertes binnen jouw regio laten zien. Dankzij onze partners hebben we expertise over alles van zonnepanelen tot kunststof kozijnen.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media