Dakisolatie

  • Bespaar tot wel €650 per jaar
  • Verhoogt het wooncomfort
  • Verhoogt woningwaarde

Dakisolatie offertes vergelijken

Wie eenmalig investeert in goede dakisolatie, profiteert van verschillende voordelen. Zo bespaar je gemiddeld €400 per jaar op de energierekening en stijgt de waarde van jouw woning door dakisolatie. Om je een goed beeld te geven van alle pluspunten van dakisolatie, hebben we deze hieronder voor je uitgelicht.

Dakisolatie zorgt voor energiebesparing

Vaak wordt er wel gedacht aan vloer- en/of spouwmuurisolatie, maar vergeten we het dak. Dat is zonde want warme lucht stijgt op, wat betekent dat een groot deel van deze warmte verloren gaat als het dak niet goed is geïsoleerd. Dakisolatie zorgt er dus voor dat je niet onnodig veel moet stoken om een prettige temperatuur in huis te krijgen. Per jaar scheelt dit wel 8,5 m3 gas per m2 dakisolatie!

Dakisolatie verdient zichzelf terug

Doordat je minder gas verbruikt, bespaar je geld op de energierekening. Hierdoor verdien je de investering in de loop der jaren terug. Voor een standaard rijtjeshuis (met 74m2 dak) bespaar je zo'n €400 per jaar aan gas. Dat betekent dat je de investering er na vier al uit hebt. Hierna is elke bespaarde euro pure winst. En als je nagaat dat je dakisolatie aanschaft voor de gehele levensduur van jouw woning, kan deze winst aardig oplopen.

De woningwaarde stijgt

Ten slotte stijgt de waarde van jouw woning zodra hij is voorzien van dakisolatie. Omdat de woning energiezuiniger is, voldoet hij aan strenge energie-eisen en stijgt de algehele waarde op de woningmarkt.

Vergelijk verschillende aanbieders

Enthousiast geworden over dakisolatie en benieuwd naar de prijzen? Vergelijk dan verschillende vakmannen uit jouw regio die de klus kunnen uitvoeren. De tarieven, wachttijden en ervaring kunnen per bedrijf erg uiteen lopen. Door te vergelijken kies je eenvoudig de deal die het beste bij jou past. Vergelijken is gratis en geheel vrijblijvend.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media