Dakisolatie

  • Bespaar tot wel €650 per jaar
  • Verhoogt het wooncomfort
  • Verhoogt woningwaarde

Dakisolatie offertes vergelijken

Wie eenmalig investeert in goede dakisolatie, profiteert van verschillende voordelen. Zo bespaar je gemiddeld €400 per jaar op de energierekening en stijgt de waarde van jouw woning door dakisolatie. Om je een goed beeld te geven van alle pluspunten van dakisolatie, hebben we deze hieronder voor je uitgelicht.

Dakisolatie zorgt voor een hoger wooncomfort

Vaak wordt er wel gedacht aan vloer- en spouwmuurisolatie, maar vergeten we het dak. Dat is zonde, want hierdoor wordt het 's zomers onzettend heet op zolder en is een airco geen overbodige luxe. Gedurende de winter verliest de woning juist enorm veel warme lucht via het dak en moet je extra stoken voor een prettig binnenhuisklimaat.

Dakisolatie verdient zichzelf terug

Wie zijn dak laat isoleren, verbruikt per jaar maar liefst 8,5 m3 gas minder per m2 dak! Door het lagere gasverbruik, bespaar je veel geld op de energierekening. Hierdoor verdien je de investering snel terug. Voor een standaard rijtjeshuis (met 74m2 dak) bespaar je zo'n €400 per jaar aan gas. Dat betekent dat je de investering er na vier al uit hebt. Hierna is elke bespaarde euro pure winst. En als je nagaat dat je dakisolatie aanschaft voor de gehele levensduur van jouw woning, kan deze winst aardig oplopen.

De woningwaarde stijgt

Ten slotte stijgt de waarde van jouw woning zodra hij is voorzien van dakisolatie. Omdat de woning energiezuiniger is, voldoet hij aan strenge energie-eisen en krijgt hij een groener energielabel. Hierdoor stijgt de algehele waarde op de woningmarkt direct.

Vergelijk verschillende isolatiebedrijven

Enthousiast geworden over dakisolatie en benieuwd naar de kosten in jouw situatie? Vergelijk dan verschillende isolatiebedrijven uit jouw regio die de klus kunnen uitvoeren. De tarieven, wachttijden en ervaring kunnen per bedrijf erg uiteen lopen. Door te vergelijken kies je eenvoudig de deal die het beste bij jou past en weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Vergelijken is gratis en geheel vrijblijvend.

Ontvang gratis offertes

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media