07-12-2020

Bereid je voor op de winter!

De maand van de feestdagen is weer aangebroken. Dit jaar ziet alles er anders uit vanwege het coronavirus. Dit mag de pret niet drukken. In deze blog worden er tips gegeven hoe jij je voor kan bereiden op de winter en hoe je toch optimaal van de feestdagen kan genieten.

Doe wat gezelligs met het gezin
Nu je nauwelijks nog ergens naartoe kan gaan, is dit de ideale tijd om samen met het gezin iets te doen binnenshuis. Zo kan je samen alle Home Alone delen kijken of speel samen gezellig een spelletje. 

Lekker veel eten
De maand december staat bekend om het vele eten. Zo wordt er vaak gegourmet of wordt er kalkoen gegeten. Geniet samen met het gezin van al dit eten. In januari worden er wel weer goede voornemens gemaakt. 

Maak je tuin winterklaar
Een goede manier om je voor te bereiden op de winter is je tuin winterklaar maken. Niet elke plant gaat de winter namelijk overleven. Het is ook mogelijk om een hovenier in te schakelen die je tuin helemaal voorbereid op de winter.

Check de isolatie van je huis
Het laatste wat je wilt in de winter is dat het koud is binnen. Deze kou moet ergens vandaan komen. Ga na waar dit vandaan komt er stel de oorzaak vast. Komt de kou vanuit de muren? Dan is het mogelijk dat de muren niet of onvoldoende zijn geïsoleerd. Spouwmuurisolatie kan dit probleem verhelpen. Hierbij wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten wat zorgt voor een isolerende werking. 

Wanneer je een kruipruimte hebt, is het ook mogelijk dat de bodem geïsoleerd dient te worden. Hierbij wordt bijvoorbeeld isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de ruimte, waardoor er geen kou meer omhoog trekt.

Met deze tips ben je weer een stuk beter voorbereid op de winter. Maak het vooral gezellig in huis en geniet van de tijd met elkaar!

 

  • Geschreven door Max van Rooijen
  • Max is onze marketing topper. Hij richt zich vooral op LinkedIn, maar vindt het ook leuk om zich zo nu en dan uit te leven in de blog. In z'n vrije tijd gooit hij graag een pijltje met wat vrienden.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media