Hovenier

  • Groot netwerk van hoveniers
  • Scherpe tarieven
  • Creëer jouw droomtuin

Hovenieroffertes vergelijken

Een hovenier is een professional in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de tuin. Het takenpakket van de hovenier is vrij breed. Dit varieert van bomen snoeien tot aan het aanleggen van de complete tuin. Uiteraard heeft iedere hovenier zijn eigen specialiteiten. Vergelijk daarom altijd eerst meerdere hoveniers voor jouw tuinwerk. Zo weet je zeker dat je de beste hovenier kiest voor de beste prijs.

Een hovenier levert geweldig werk

Onze hoveniers beschikken over vele jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Doordat zij iedere dag bezig zijn in de tuin, hebben deze professionals een grote portie kennis opgebouwd. Door deze kennis en ervaring levert de hovenier altijd een geweldig resultaat.

Waarom een hovenier?

Er zijn twee redenen waarom mensen een hovenier inschakelen. De eerste reden is dat men zelf niet beschikt over groene vingers en toch een verzorgde tuin wenst te hebben. De tweede reden is tijdgebrek. Vooral als het gaat om een wat grotere tuin, is het onderhouden een tijdrovende klus. In beide situaties biedt de hovenier uitkomst.

Vergelijk gratis verschillende hoveniers

De tarieven van hoveniers verschillen flink. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen de €32 en €55 per uur. Het vergelijken van offertes kan hierdoor erg lucratief zijn. Via Offertevergelijker vraag je eenvoudig meerdere offertes aan van hoveniers uit de buurt. Zo vind je eenvoudig de beste deal en de hovenier die bij jou past.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media