15-05-2019

Wat te doen tegen inbraak?

In Nederland wordt er gemiddeld 65.000 keer ingebroken. Dat is bijna 200 keer per dag! Bendes uit Oost-Europa spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast weten criminelen ook dat we door de aantrekkende economie weer meer duurdere spullen in huis hebben. Wat het voor hen aantrekkelijker maakt om het risico om gepakt te worden te nmen. Maar wat te doen tegen inbraak?

Tips tegen inbraak

Los van de materiële schade, richt een inbraak vooral ook veel psychische schade aan. Het is daarom heel goed om te weten wat te doen tegen inbraak. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen in het geval van inbraak. Om je op weg te helpen hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Bel bij een verdachte situatie altijd 112
  • Laat bij het verlaten van de woning altijd één of twee lampen aan
  • Sluit altijd ramen en deuren bij het verlaten van de woning
  • Laat een alarmsysteem installeren
  • Schaf camerabeveiliging aan

Wat te doen als je je onveilig voelt in huis?

Voel jij je altijd helemaal veilig in huis? Dan is een alarmsysteem waarschijnlijk overbodig. Maar vind je het bijvoorbeeld angstig om thuis te komen, of juist het huis te verlaten omdat je bang bent een indringer tegen het lijf te lopen? Dan raden wij je sterk aan om een alarmsysteem te laten installeren. De voordelen van een alarmsysteem zijn namelijk enorm. Het waarschuwt niet alleen bij gevaar; het heeft ook nog eens een zeer goede preventieve werking tegen inbrekers. De kosten voor een goed alarmsysteem zijn vaak lager dan men denkt. Ben je benieuwd naar deze kosten? Doe dan hier een gratis offerteaanvraag en ontvang vrijblijvend offertes van beveiligingsspecialisten bij jou uit de regio.

Camerabeveiliging

Vind je het een veilig idee om ten allen tijden te weten wie er zich om en in jouw huis bevindt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van camerabeveiliging. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Van één camera bij de voordeur tot beveiligingscamera's rondom het hele huis. Tegenwoordig is het prima mogelijk om de camerabeveiliging te koppelen aan je smartphone. Is er iets opvallends aan de hand? Dan krijg je direct een melding en kun je gelijk de politie inschakelen. Fijn idee toch? Ben je benieuwd naar de prijzen van camerabeveiliging? Doe dan nu een vrijblijvende offerteaanvraag vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot wel 40%.

  • Geschreven door Bob van Hove
  • Met zijn grote baard en nog grotere armen is Bob een opvallende verschijning. Na zijn afstuderen is hij direct aan de slag gegaan bij Offertevergelijker als communicatie-expert. In zijn vrije tijd vind je Bob op de voetbalclub of in de sportschool. Verrassend hè?

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media