PVC vloer

  • Zeer slijtvast
  • Breed assortiment
  • Geschikt voor vochtige ruimte

PVC vloer leggen

PVC vloeren zie je steeds vaker terug in de Nederlandse woning. Zowel in de huiskamer, badkamer of keuken; PVC is geschikt voor iedere ruimte in huis. Om een perfect gelegde PVC vloer te krijgen, kun je het beste een vakman inhuren. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en heb je jaren plezier van de PVC vloer.

De voordelen van PVC

De populariteit van PVC is te verklaren aan de hand van een aantal voordelen. Ten eerste kun je kiezen uit een bijna onuitputtelijke bron van kleuren en decors. Voor iedere woning is er wel een geschikte vloer te vinden. Daarnaast zijn de vloeren waterdicht. Een PVC vloer in de badkamer is dan ook geen enkel probleem. Ten slotte zijn de klikvloeren zeer snel gelegd, krasbesteding en eenvoudig schoon te houden.

Waarom een vakman?

Voordat een PVC vloer wordt gelegd, dient de ondergrond geheel strak en egaal te zijn. Een vakman ziet precies of een ondergrond werkt nodig heeft en kan dit direct oplossen. Daarnaast weet een specialist exact welk type ondervloer er nodig is. In sommige gevallen is er namelijk een speciale ondervloer nodig om aan de geluidsreductienorm van 10db te voldoen. Het derde, en niet minst onbelangrijke voordeel, is dat je er zeker van bent dat de vloer perfect wordt gelegd en je jaren plezier hebt van de vloer.

De beste deal voor jouw PVC vloer

Wil je wel een goede vloerenlegger, maar hier niet teveel voor betalen? Vergelijk dan eenvoudig drie offertes van verschillende vloerenleggers bij jou uit de regio. Vergelijken is helemaal vrijblijvend, gratis en zorgt er voor dat je de deal vindt die bij jou past.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media