Beoordelingen (10)

Beoordeling schrijven
Ron
Amsterdam
15-08-2023
Zeer servicegerichte monteurs

Offerte snel opgeleverd, alles netjes persoonlijk uitgelegd. Snelle levering. Ontzettend servicegericht installateurs. Hebben continu meegedacht over mogelijke oplossingen om een mooie weg te vinden van dak naar beneden. En zo ook keurig geïnstalleerd.

Sterken
Julianadorp
01-06-2023
Zeer goed

Onze ervaring is,zij aan huis komen voor alle informatie en hoe het beste de ligging van de zonnepanelen is en de aansluiting binnen, dat niet doen via Google Maps maar fysiek komen kijken. Ook de goede uitleg van Diederik Weverling droeg bij om bij Eco Energy Solutions de bestelling te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden en raden hun aan bij andere mensen.

Theo Thiebou
Den Helder
18-05-2023
Aan beveling voor een ieder

Bij het huis bezoek, keurig alles aangegeven wat er gedaan gaat worden en offerte uitgelegd
Uitvoering keurig gedaan

Fam Plaatsman
Oude Niedorp
08-12-2022
Alles snel en correct. Erg tevreden

Komen snel panelen plastsen, komen afspraken na.

R. van Langen
Heerhugowaard
16-11-2022
laat met offerte

Nadat wij al een leverancier gesproken hadden en de offerte ontvangen hadden, nam Eco Energy Solutions contact met ons op. Contact was alleen telefonisch en de offerte van de eerste leverancier was kwalitatief beter.

Van de Grift
Wervershoof
25-10-2022
Moeizame communicatie, uitvoering langzaam.

Na een prettig voorgesprek over de uit te voeren opdracht begin mei akkoord offerte voor zonnepanelen, laadpaal en vervanging groepenkast werd na paar weken duidelijk dat er leveringsproblemen waren. Zonnepanelen in augustus en de omvormer in november. Alle begrip voor. Helaas zelf steeds contact moeten zoeken voor antwoorden en planning. Op dit moment nog steeds niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Missen ook een stuk uitleg/oplevering. Hadden een goed gevoel in het begin bij dit bedrijf, maar helaas niet meer.

Inmiddels aantal malen contact gehad na de review geschreven te hebben. Erkenning voor de zaken die niet goed gelopen zijn en niet netjes afgehandeld. Alles is nu nagelopen en hersteld na een goed gesprek.

Reactie:

Beste Fam. van der Grift,

Helaas is de communicatie door omstandigheden niet helemaal goed verlopen. Echter hebben wij u gelukkig wel kunnen voorzien van een tijdelijke omvormer, zodat u in ieder geval opbrengsten kon genereren. Momenteel doen wij er alles aan om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. Hopelijk kunnen wij dit z.s.m. voor u realiseren.

Mvg Team Eco Energy Solutions

C Fijnheer
HEERHUGOWAARD
14-10-2022
Een bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen.

Een bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen. Goede communicatie, snelle levering en alles keurig geplaatst. Gewoon alles TOP.

Rob van Dijk
Scharwoude
02-10-2022
Zeer tevreden over uitleg en levering

Ik kreeg vooraf een uitgebreid persoonlijk gesprek met uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden.
De levering en installatie van de zonnepanelen gebeurde verrassend snel zodat ik deze zomer nog volop van de teruglevering heb kunnen profiteren.
Daarnaast was de geoffreerde prijs aantrekkelijk.
Wat ook een groot pluspunt is, is de makkelijke app waarop de opgeleverde stroom per paneel inzichtelijk is.
Kortom, zeer tevreden

Rp
Hoogwoud
17-08-2022
zijn geweest om offerte te maken

tot nu toe offerte ontvangen en contact gehad, ziet er verder prima uit.

Reactie:

Beste Rp. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en het is na alle waarschijnlijk een miscommunicatie geweest in ons mailverkeer. Gelukkig zijn we er nu samen uitgekomen.

Mvg Team Eco Energy Solutions

De Boer C.J.M.
Enkhuizen
12-08-2022
Zeer tevreden

Goeie mensen ter zake kundig
Komen hun afspraken na

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media