Beoordelingen (12)

Beoordeling schrijven
J van Ommeren
Hoevelaken
21-10-2022
Zeer tevreden over de offerte

De mensen van ETS waren netjes op tijd en het werk is naar tevredenheid beoordeelt. De offerte was netjes toegelicht en de planning van het werk is naar tevredenheid.

Koelewijn
Bunschoten
15-10-2022
Echt heel tevreden.

ETS reageerde snel op de offerteaanvraag, ook snel een heel goed informatief gesprek en inspectie van de werkzaamheden aan de woning gehad. En als klap op de vuurpijl binnen een maand spouw, vloer en bodem issolatie aangelegd. Super service

Hendry Scholing
Apeldoorn
30-04-2021
Dak en vloer laten isoleren.

Dak en vloer laten isoleren. Na offerte opvragen kwam een jonge verkoper ons vertellen wat ETS kan bieden en gaf een tip waar andere partijen geen rekening mee hadden gehouden. Om die reden de gunfactor voor ETS. Verkoper gaf aan dat er balkdik (14 cm) gespoten zou gaan worden en alle informatie verstrekt zou worden tbv de subsidie aanvraag. Ook gaf hij aan dat de vloer even afgeplakt moest worden uit voorzorg vanwege het spuiten. Een aantal dagen voor de geplande spuitdatum werd ik gebeld door de planner of het niet een dagje eerder kon wat ETS erg zou uitkomen. Gelukkig liepen we voor op schema, dus geen probleem. Voor alsnog geen enkel probleem met ETS en erg tevreden.

Helaas werd het vervolgens alleen maar minder. De verkoper reageert niet op emails en laat het afhandelen door een binnendienst. Spuitwerk was niet conform afspraak (isolatielekken in de kap als ook niet dik genoeg gespoten) en hiervoor zijn de jongens een week later terug geweest (met als gevolg dat de werkzaamheden van de verbouwing ook weer stil komen te liggen). Planner beloofd terug te bellen, maar doet dit vervolgens niet en je krijgt uiteindelijk een verklaring van uitgevoerd werk waarop de meldcodes niet zijn opgenomen om subsidie aan te kunnen vragen. Wel een tekst erbij dat voor 75 euro ETS de aanvraag wel even voor je wil uitvoeren. Zeker allemaal niet conform de mooie woorden van de verkoper en trap ik dus niet in.

Conclusie: de houding van de uitvoerende mannen allemaal dik in orde, maar verkoper met mooie praatjes als ook uitvoering laat diverse steken vallen waardoor ik slechts een magere voldoende geef. ETS heeft gebeld en heb ze bovenstaand ook duidelijk gemaakt, hoop dat ze wat met de feedback gaan doen (al heb ik mijn sterke twijfels gezien de verhalen van de uitvoerende mannen).

Meint Terpstra
Veenoord
26-04-2021
Het is een vriendelijk en

Het is een vriendelijk en vakbekwaam bedrijf

Arjan Oosthoek
Bergschenhoek
21-04-2021
Scherpe prijs en duidelijke uitleg

Scherpe prijs en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Stond ook open voor vragen en dacht mee over eventuele alternatieven.

EAM Lichtenberg
Made
03-04-2021
Blower kapot en kleinere uitvoering

Blower kapot en kleinere uitvoering niet compleet. Zou de andere dag tussen 09.00 en 10.00 terugkomen. Staan dan onaangekondigd om 07.50 voor de deur wegens wijziging routeplanning.
Verf van de deurpost die toegang geeft tot de kruipruimte licht beschadigd.

Helena Lipschart
Moordrecht
29-03-2021
Goede betrokken adviseur, maar offerte

Goede betrokken adviseur, maar offerte dakisolatie te duur voor ons.

Guus Nelissen
Castricum
06-07-2020
Prima werk afgeleverd maar de

Prima werk afgeleverd maar de wijze waarop ETS nazorg levert aan klanten is simpelweg onder de maat. Voordat de “deal” was gesloten was alles top en vriendelijk maar daarna totaal geen reactie meer op vragen vanuit de mail. Na meermaals contact te hebben gezocht uiteindelijk gebeld door de baas zelf dat dit niet de wijze was waarop ze met klanten omgingen maar ik vond dat een zeer vreemd telefoontje (de account manager zat er schijnbaar ook bij en ze deden voorkomen alsof hij daarvoor flink op z’n donder had gehad). Al met al klus geklaard maar ik zou ook zeker even kijken bij de concurrent, de prijzen ontlopen elkaar nauwelijks, maak dus vooral een keuze op klantvriendelijkheid, nazorg en betaalvoorwaarden (ik moest ter plekke in ene het gehele bedrag voldoen)

Arnout Van IJsseldijk
Nieuwerkerk aan den IJssel
19-05-2020
Prima geregeld, goed contact ook

Prima geregeld, goed contact ook als het iets anders loopt dan gepland

Ruud Bijker
Dwingeloo
26-06-2019
ETS heeft alles netjes geregeld

ETS heeft alles netjes geregeld en aan afspraken gehouden.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media