EV Service Installaties

Bij Zenvolt begrijpen we dat het installeren van een laadpaal voor je elektrische voertuig een belangrijke stap is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige installatiediensten, maar ook uitstekende begeleiding en ondersteuning, zowel voor als na de installatie. Waarom zou je voor ons kiezen? Hier zijn een paar goede redenen:

Snel en Duidelijk
Bij Zenvolt streven we ernaar om binnen één uur een offerte op maat te leveren. We begrijpen dat je niet lang wilt wachten om je laadpaal te installeren. Jouw persoonlijke EV-expert staat altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het proces.

Efficiënte Installatie
Zodra je akkoord gaat met onze offerte, plannen we de installatie in op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat de installatie met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. We streven ernaar om de lader binnen 2-4 weken na akkoord op de offerte bij je te installeren.

Geen Verborgen Kosten
Bij Zenvolt hanteren we het principe: "Offerte = Factuur." Dit betekent dat je gegarandeerd geen meerkosten hebt, zolang de situatie overeenkomt met wat is beschreven in de offerte. We geloven in eerlijkheid en transparantie in onze dienstverlening.

Klanttevredenheid is Onze Prioriteit
Wij hebben een hoge klantwaardering; en dat is geen toeval. We gaan verder dan alleen de installatie. Ook na de installatie staan we enthousiast voor je klaar. Als je ooit vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, zijn we er om te helpen.

Ons uitgebreide netwerk van ervaren installateurs bedient heel Nederland. Dus waar je ook woont of werkt, we zijn er om je te helpen.

Kies Zenvolt voor een naadloze en probleemloze installatie van je laadpaal. Start vandaag nog je offerte aanvraag en maak de overstap naar elektrisch rijden eenvoudiger dan ooit!
  • EV Service Installaties

    44 beoordelingen
  • Adres
    Zonnebaan 54
    3542EG Utrecht
  • www.zenvolt.nl

Foto's

Beoordelingen (44)

Beoordeling schrijven
Rob
Schagen
07-04-2024
Plug en play

Snelle levering, plug en play, kabel doet wat hij doen moet. Uitstekende en betrouwbare leverancier .

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jacko
Den haag
04-04-2024
Erg tevrden

Snelle levering, mooie prijs en product zoals verwacht. Ik kan EVservice aanbevelen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Peter
Alteveer
26-03-2024
Goed

mooi product
plug en play

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Hans
Bunnik
23-03-2024
Prima

Snel geleverd. Goed product

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media